Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya Trump Filistin Devlet Başkanı Abbas’ın Suikast Girişimini Kınayan Mektubunu Paylaştı: Her Şey Yoluna Girecek

Trump Filistin Devlet Başkanı Abbas’ın Suikast Girişimini Kınayan Mektubunu Paylaştı: Her Şey Yoluna Girecek

Donald Trump, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın suikast girişimini kınayan mektubunu sosyal medyada paylaştı. Trump, mektubun üzerine yazdığı notta Abbas’a teşekkür ederken, Orta Doğu'da barış için umutlu olduğunu belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trump Filistin Devlet Başkanı Abbas’ın Suikast Girişimini Kınayan Mektubunu Paylaştı: Her Şey Yoluna Girecek
KAYNAK: İHA

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın kendisine gönderdiği suikast girişimini kınayan mektubu paylaştı.

Abbas, 14 Temmuz’da gönderdiği mektupta, Trump'a yönelik suikast girişiminin kendisini derin endişeye sevk ettiğini belirtti. Abbas, şiddet eylemlerinin kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, bu tür eylemlerin çatışmaları çözme yerine zayıflık eylemleri olduğunu ifade etti.

Mahmud - Çok hoş - Teşekkür ederim - Her şey yoluna girecek

Trump, mektubu Truth Social sosyal medya platformunda paylaştı. Mektubun üstüne keçeli kalemle "Mahmud - Çok hoş - Teşekkür ederim - Her şey yoluna girecek" notunu yazdı. Trump, mesajında ayrıca, "Cuma günü Bibi Netanyahu'yu görmeyi ve Orta Doğu'da barışı tesis etmeyi dört gözle bekliyorum!" ifadelerini kullandı.

Suikast Girişimi

Trump’a yönelik suikast girişimi, 13 Temmuz’da Pensilvanya'nın Butler bölgesindeki bir mitingde gerçekleşti. Mitingde Trump’a hitap ederken silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda 1 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmıştı. ABD Gizli Servisi, saldırganın etkisiz hale getirildiğini açıkladı. FBI, saldırıyı suikast girişimi olarak tanımlayarak, öldürülen saldırganın 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks olduğunu bildirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzon Eski Emniyet Müdürü Metin Alper Kimdir? Andımız Olayı Nedir?

Trabzon Eski Emniyet Müdürü Metin Alper Kimdir? Andımız Olayı Nedir?