Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Taylor Swift'ten Travis Kelce Sürprizi

Taylor Swift'ten Travis Kelce Sürprizi

Taylor Swift’in Amerikan futbolu oyuncusu sevgilisi Travis Kelce, ünlü şarkıcının Wembley Stadyumu’ndaki konserinde sürpriz bir şekilde sahneye çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Taylor Swift'ten Travis Kelce Sürprizi
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Taylor Swift’in Amerikan futbolu oyuncusu sevgilisi Travis Kelce, ünlü şarkıcının Wembley Stadyumu’ndaki konserinde sürpriz bir şekilde sahneye çıktı. Travis Kelce, sabah kıyafetiyle sahneye çıkarak birkaç dans hareketi yaptı ve bayılma numarası yapan Swift’i kırmızı bir kanepeye taşıdı.

Kalabalığın Tepkisi
Travis Kelce’nin sahneye çıkması, yaklaşık 90 bin kişilik kalabalığı çılgına çevirdi. Swift, daha sonra iki parçalı pullu bir kostüm giyerek son albümü "The Tortured Poets Department"tan “I Can Do It With A Broken Heart” şarkısını seslendirdi.

Travis Kelce’nin İlk Sahne Deneyimi

Bu, Travis Kelce’nin ilk sahne deneyimiydi ve Swift’in bu yıl Wembley’de gerçekleştireceği toplam sekiz gösteriden ilk üçünde kalabalığın içinde yer aldı. Swift, Eylül 2023’ten bu yana Kelce ile romantik bir ilişki yaşıyor ve Şubat ayında Kelce’nin takımının kazandığı Super Bowl da dahil olmak üzere birçok futbol maçına katılmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor'un genç kalecisi evlendi

Trabzonspor'un genç kalecisi evlendi