Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Taylor Swift’in koruması İsrail ordusuna katıldı! Askeri üniformasıyla seslendi

Taylor Swift’in koruması İsrail ordusuna katıldı! Askeri üniformasıyla seslendi

Swift'in turne koruması, ABD öncesi IDF üyesiydi. Şimdi İsrail'e dönüp orduya katıldı. Bu radikal değişiklikle, Swift'in yanı sıra politik bir duruş sergiledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Taylor Swift’in koruması İsrail ordusuna katıldı! Askeri üniformasıyla seslendi

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Taylor Swift, "Eras Tour" adlı dünya turnesi kapsamında yaz boyunca hayranlarıyla bir araya geldi. Ancak turnenin dikkat çeken bir ismi vardı: İsrailli koruma görevlisi, Swift'in güvenliğini sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda turne görüntüleriyle interneti salladı.

İsrail Savunma Kuvvetleri'nin (IDF) bir üyesi olarak görev yapmış olan bu korumanın, ABD'ye dönmeden önce İsrail'e geri dönerek Filistin'e karşı İsrail Savunma Gücü'ne katılma radikal bir karar olarak ortaya çıktı. Sosyal medyada askeri üniformasıyla çekilmiş fotoğrafını paylaşan koruma, "İsrail'in yanındayım. Sadece tek bir Yahudi devletini savunmak değil, aynı zamanda insanlığın yanında durmak önemli." sözleriyle duruşunu belirtti.

İsrail ve Filistin arasındaki çatışmaların ardından ABD'yi terk etme kararı alan koruma, "Tarihin yanlış tarafında olmamak" çağrısında bulunarak, "ABD'de geride bıraktığım güzel hayatımdan vazgeçtim. Buraya gelmek zorunda değildim, ancak aileler katledilirken ve canlı canlı yakılırken sessiz kalamazdım." ifadeleriyle duygusal bir açıklama yaptı.

Öte yandan, korumanın Taylor Swift'e daha önce paylaşım yapmaktan kaçındığı, ancak bu olayla birlikte tepki gösterdiği öğrenildi. İki ismin arasındaki bu beklenmedik bağlantı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

taylor_swiftin_korumasi_israil_ordusuna_katildi_askeri_uniformasiyla_seslendi_1697707197_5259_w750_h937taylor_swiftin_korumasi_israil_ordusuna_katildi_askeri_uniformasiyla_seslendi_1697707538_4258_w600_h400taylor_swiftin_korumasi_israil_ordusuna_katildi_askeri_uniformasiyla_seslendi_1697707197_5259_w750_h937taylor_swiftin_korumasi_israil_ordusuna_katildi_askeri_uniformasiyla_seslendi_1697707538_4258_w600_h400

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fırtınada Batan Tekne Hatay Sahiline Çıkarıldı

Fırtınada Batan Tekne Hatay Sahiline Çıkarıldı