Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Tayland İngiltere'deki Aşırı Sağcı Protestolar Nedeniyle Seyahat Uyarısı Yayınladı

Tayland İngiltere'deki Aşırı Sağcı Protestolar Nedeniyle Seyahat Uyarısı Yayınladı

Tayland, İngiltere'deki aşırı sağcı protestoların ardından vatandaşlarını seyahat konusunda uyardı ve kalabalık bölgelerden uzak durmalarını tavsiye etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tayland İngiltere'deki Aşırı Sağcı Protestolar Nedeniyle Seyahat Uyarısı Yayınladı
KAYNAK: AA

İngiltere'de süren aşırı sağcı protestolar nedeniyle Tayland vatandaşlarına seyahat uyarısı yaptı. Tayland'ın Londra Büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamada, İngiltere'deki siyasi gerilimin artması nedeniyle dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

İngiltere'de 30 Temmuz'da başlayan aşırı sağcı protestolar, hızla ülkenin birçok bölgesine yayıldı. Aşırı sağcı grupların sığınmacıların kaldığı otellere yönelik saldırılar gerçekleştirdiği ve sokaklarda şiddet olaylarının meydana geldiği bildirildi. Protestolar, özellikle Hull, Liverpool, Bristol, Manchester, Stoke-on-Trent ve Blackpool gibi kentlerde yoğunlaştı. Ayrıca Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast da etkilenmiş durumda.

Tayland'ın Seyahat Uyarısı

Tayland'ın açıklamasında, İngiltere'de yaşayan veya ülkeye seyahat edecek Tayland vatandaşlarının kalabalık yerlerden kaçınmaları ve belirtilen şehirlerde dikkatli olmaları gerektiği belirtildi. Uyarı, özellikle aşırı sağcı şiddet olaylarının hedefi olabilecek bölgelerdeki kişilerin güvenliğini sağlamayı amaçlıyor.

Uluslararası Tepkiler Geldi

Bu gelişmeler, Nijerya, Avustralya ve Malezya gibi diğer ülkeleri de etkiledi ve bu ülkeler de vatandaşlarına seyahat uyarıları yayınladı. Tayland'ın uyarısı, İngiltere'deki aşırı sağcı hareketlerin ve şiddet eylemlerinin uluslararası güvenlik endişelerini artırdığı bir dönemde yapıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İklim Değişikliği Nedeniyle Her Yıl 2,4 Milyar İnsan Yüksek Gece Sıcaklıklarına Maruz Kalıyor

İklim Değişikliği Nedeniyle Her Yıl 2,4 Milyar İnsan Yüksek Gece Sıcaklıklarına Maruz Kalıyor