Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Sicilya Adası Açıklarında Batan Lüks Yatta Ölü Sayısı 7'ye Yükseldi

Sicilya Adası Açıklarında Batan Lüks Yatta Ölü Sayısı 7'ye Yükseldi

İtalya'da lüks yatın batması sonucu kaybolan son kişinin de cansız bedenine ulaşılmasıyla, kazada ölü sayısı 7'ye yükseldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sicilya Adası Açıklarında Batan Lüks Yatta Ölü Sayısı 7'ye Yükseldi
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İtalya’nın Sicilya Adası açıklarında milyarder bir aileye ait lüks yatın batması sonucu kaybolan son kişinin de cansız bedenine ulaşılmasıyla, kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye yükseldi. 

İtalyan yetkililer, İngiliz teknoloji milyarderi Mike Lynch’in 18 yaşındaki kızı Hannah Lynch'in de ölenler arasında olduğunu tahmin ediyor.

7 Kişi Hayatını Kaybetti

19 Ağustos'ta, Mike Lynch'in eşi Angela Bacares'a ait olan "Bayesian" adlı 56 metrelik lüks yat, Sicilya açıklarında şiddetli bir fırtına sırasında battı. Yatta bulunan 22 kişiden 15'i, kazanın ardından kurtarıldı. Kayıp olan 7 kişinin bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında, önce bir kişinin daha sonra ise kayıp 7 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Hayatını Kaybedenler 

Kazanın ardından yapılan açıklamalara göre, ölenler arasında Lynch'in 18 yaşındaki kızı Hannah Lynch, uluslararası yatırım bankası Morgan Stanley International Başkanı Jonathan Bloomer ve eşi Judy Bloomer, Clifford Chance hukuk firmasının ortağı ABD'li avukat Chris Morvillo ve eşi Neda Morvillo bulunuyor.

 50 metre derinde bulundu

"Bayesian" adlı yatın enkazı, denizin 50 metre derinliğinde bulundu. Yatın şiddetli fırtına nedeniyle battığı belirtilirken, kazanın kesin nedenlerinin araştırılmaya devam ettiği açıklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tüp Bebek Nedir? Tüp Bebek Tedavisi Nasıl Yapılır? Başarı oranı nedir?

Tüp Bebek Nedir? Tüp Bebek Tedavisi Nasıl Yapılır? Başarı oranı nedir?