Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Shakira'nın Heykeli Doğum Yeri Kolombiya'ya Dikildi

Shakira'nın Heykeli Doğum Yeri Kolombiya'ya Dikildi

Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira'nın Barranquilla bölgesinde dev bir bronz heykeli dikildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Shakira'nın Heykeli Doğum Yeri Kolombiya'ya Dikildi
KAYNAK: Haber Merkezi

Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira'nın Barranquilla bölgesinde dev bir bronz heykeli dikildi. Heykel, usta heykeltıraş Yino Marquez tarafından özenle tasarlandı ve bölgedeki sanat okulu öğrencilerinin katkılarıyla hayata geçirildi. Şarkıcı, heykeli annesinin doğum gününde ailesiyle birlikte ziyaret etti.

Heykeltıraş Yino Marquez'e teşekkür eden Shakira, “Heykeltıraş Yino Marquez ve bölge sanat okulu öğrencilerine ve ülkemin insanlarına muazzam sanatsal yeteneklerinin bu örneği için teşekkür ederim. Doğum gününde bunu ailemle ve özellikle annemle paylaşmak beni mutlu ediyor. Ailem, belediye başkanı ve ben orada izliyorduk! Bu benim küçük kalbim için çok fazla” şeklinde duygularını dile getirdi.

Barranquilla Belediye Başkanı Jaime Pumarejo da Shakira ve ailesiyle birlikte heykeli ziyaret ederek, “Beste yapan bir kalp, eşsiz bir yetenek, kitleleri harekete geçiren bir ses ve çocukluğun ve insanlığın iyiliği için yürüyen ayaklar. Karayip kadınları ve kızları için ilham kaynağı olmaya devam etmeniz dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSB o iddiaları yalanladı! TSK'da inceleme başlatıldı 

MSB o iddiaları yalanladı! TSK'da inceleme başlatıldı