Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Polonya Başbakanı NATO'ya Savaş Uçakları Verilmesi Durumunda Ukrayna'ya MİG-29'ları Verebileceklerini Açıkladı

Polonya Başbakanı NATO'ya Savaş Uçakları Verilmesi Durumunda Ukrayna'ya MİG-29'ları Verebileceklerini Açıkladı

Polonya Başbakanı Donald Tusk, NATO müttefiklerinin Polonya'ya savaş uçakları sağlaması durumunda, Polonya ordusunun elindeki MİG-29 savaş uçaklarını Ukrayna'ya verebileceklerini belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Polonya Başbakanı NATO'ya Savaş Uçakları Verilmesi Durumunda Ukrayna'ya MİG-29'ları Verebileceklerini Açıkladı
KAYNAK: İHA

Polonya Başbakanı Donald Tusk, NATO müttefiklerinin Polonya'ya savaş uçakları sağlaması durumunda, Polonya ordusunun elindeki MİG-29 savaş uçaklarını Ukrayna'ya verebileceklerini belirtti. Tusk, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile Varşova'da gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tusk, Rusya ile Ukrayna arasında barış görüşmelerinde Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ı eleştirerek, "Hiç kimsenin Ukrayna olmadan, Ukrayna adına gelecekte bir barış ve onun şekli konusunda karar verme hakkı yoktur" dedi. Polonya'nın Ukrayna'ya sağladığı destek miktarının 4 milyar euroyu aştığını ve gelecek 10 yıl boyunca yardımların devam edeceğini belirtti.

Cxbxcb

Zelenskiy ise Polonya'nın Ukrayna'nın Avrupa ve Avrupa-Atlantik hedeflerini desteklediğini vurgulayarak, NATO Zirvesi öncesi Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile yaptığı görüşmede, Ukrayna'nın NATO'ya katılma iradesinin önemine dikkat çekti.

Dxzzsv

Cxd

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay Samandağ'da Otomobil ve Motosiklet Çarpıştı: 1 Kişi Ağır Yaralı

Hatay Samandağ'da Otomobil ve Motosiklet Çarpıştı: 1 Kişi Ağır Yaralı