Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Paris'te Gözaltına Alınan Travis Scott Serbest Bırakıldı

Paris'te Gözaltına Alınan Travis Scott Serbest Bırakıldı

ABD'li rapçi Travis Scott, Paris'teki gözaltının ardından yeterli suç unsurunun bulunmaması nedeniyle serbest bırakıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Paris'te Gözaltına Alınan Travis Scott Serbest Bırakıldı
KAYNAK: AA

Fransa'nın başkenti Paris'te, 2024 Paris Olimpiyatları'nı takip etmek üzere bulunan ABD'li rapçi Travis Scott gözaltına alındı. 9 Ağustos'ta Paris'teki Georges V otelinde bir güvenlik görevlisiyle tartışan Scott, olay sonrası polis tarafından gözaltına alındı. Paris Savcılığı, gözaltı sürecinin ardından yaptığı açıklamada, Scott'a karşı yeterli suç unsurunun bulunmadığını belirtti.

Paris Savcılığı, Scott'un yaklaşık 36 saatlik gözaltı süresinin ardından serbest bırakıldığını duyurdu. Gözaltına alınmasına sebep olarak, bir güvenlik görevlisine şiddet uygulama iddiaları öne sürüldü. Ancak yapılan incelemeler sonucunda, suçlamalar yeterli bulunmadı.

Sanatçının Kariyeri ve Kişisel Hayatı

Travis Scott, 2015 yılında çıkardığı Rodea albümü ile müzik dünyasında tanınmaya başladı. 2018'de yayımladığı Astroworld albümü ile ise büyük bir başarı elde etti. Gerçek adı Jacques Bermon Webster olan Scott, ABD'li ünlü reality şov yıldızı Kylie Jenner ile ilişkisinden iki çocuğa sahiptir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Stagflasyon nedir? Stagflasyon neden olur?

Stagflasyon nedir? Stagflasyon neden olur?