Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Paris 2024 Olimpiyatları'nda Noah Lyles Covid Pozitif Olduğunu Açıkladı

Paris 2024 Olimpiyatları'nda Noah Lyles Covid Pozitif Olduğunu Açıkladı

Paris 2024 Olimpiyatları'ndaki 200 metre erkekler final yarışının ardından tekerlekli sandalyeyle pistten çıkarılan ABD'li atlet Noah Lyles, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Paris 2024 Olimpiyatları'nda Noah Lyles Covid Pozitif Olduğunu Açıkladı
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Noah Lyles, 200 metre final yarışının ardından medyanın karşısına maskeyle ve ABD ekibinin sağlık görevlileriyle birlikte çıktı. Salı günü Covid-19 testinin pozitif çıktığını belirten Lyles, bu durumun performansını etkileyip etkilemediği hakkında açıklamalarda bulundu.

Lyles, açıklamalarında, "Salı sabahı saat 5 civarında testim pozitif çıktı. Ateşim varmış gibi hissederek, kas ve boğaz ağrısıyla uyandım. Daha önce Covid olduğumda yaşadığım semptomları tekrar yaşadım, bu yüzden test yaptırdım. Sonuç pozitif çıkınca Olimpiyat köyünün yakınlarında bir otelde karantinaya alındım ve yasal olarak verilebilecek ilaçlarla tedavi oldum" dedi.

200 Metre Yarışındaki Performans

200 metre final yarışında, Lyles, Botswanalı Letsile Tebogo ve ABD'li takım arkadaşı Kenneth Bednarek'in gerisinde kaldı. Yarış sonrası tekerlekli sandalyeyle pistten çıkarılması, sağlık durumu hakkında spekülasyonlara yol açtı. Lyles, yarış sonrası sersemlik ve göğsünde ağrı yaşadığını, ancak sonradan iyileştiğini belirtti.

ABD ekibi, Noah Lyles'ın yarışa katılma kararının tamamen kendi tercihi olduğunu duyurdu. Olimpiyatlarda Covid-19 ve katılım ile ilgili özel kuralların bulunmadığı ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'nın otonom aracı finalde yarışacak

Bursa'nın otonom aracı finalde yarışacak