Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Papa Orta Doğu'da Ateşkes Çağrısını Yineledi

Papa Orta Doğu'da Ateşkes Çağrısını Yineledi

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, Gazze'deki insani durumun "vahim" olduğunu belirterek, Orta Doğu'da tırmanan çatışmalar karşısında ateşkes çağrısını yineledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Papa Orta Doğu'da Ateşkes Çağrısını Yineledi
KAYNAK: AA

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, Gazze'deki insani durumun "vahim" olduğunu belirterek, Orta Doğu'daki çatışmaların sona ermesi için ateşkes çağrısını yineledi.

İtalyan ANSA ajansının haberine göre, Vatikan'da düzenlenen halka açık genel kabul oturumunda konuşan Papa, Orta Doğu'daki durumun endişe verici olduğunu ve çatışmaların sürdüğü bölgelerde acil ateşkes sağlanması gerektiğini vurguladı.

'Sürdürülemez Durum'

Papa Franciscus, Gazze'deki durumun "vahim ve sürdürülemez" olduğunu belirterek, bu bölgede ve çatışmaların yaşandığı diğer yerlerde ateşkes sağlanması için dua ettiğini ifade etti.

4 Ağustos'ta Vatikan'daki Aziz Petrus Meydanı'nda her pazar yapılan Angelus duası sırasında da benzer bir çağrıda bulunan Papa, Orta Doğu'daki "kanlı çatışmaların daha da yayılmaması" için uluslararası topluma seslenmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ticaret borsalarında 396 bin tonu aşkın fındık işlem gördü

Ticaret borsalarında 396 bin tonu aşkın fındık işlem gördü