Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Papa Gazze saldırılar için çağrı yaptı

Papa Gazze saldırılar için çağrı yaptı

Papa Franciscus, Noel Bayramı'nın kutlandığı özel ayinde, Vatikan'da toplanan Katolik cemaatine yönelik yaptığı konuşmada, Gazze'deki saldırılara dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Papa Gazze saldırılar için çağrı yaptı
KAYNAK: Haber Merkezi

Papa Franciscus, Noel Bayramı'nın kutlandığı özel ayinde, Vatikan'da toplanan Katolik cemaatine yönelik yaptığı konuşmada, Gazze'deki saldırılara dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Tekerlekli sandalye kullanarak ayine katılan Papa, Hz. İsa'nın doğumunun gerçekleştiği topraklardaki acımasız çatışmalar ve şiddet olaylarına vurgu yaptı. "Bu gece kalplerimiz Beytülahim'de" diyerek başlayan konuşmasında, İsa'nın doğduğu kutsal topraklarda devam eden silah seslerinin ve çatışmaların acı verici olduğunu belirtti.

Papa, özellikle Gazze'deki saldırıları ele alarak, bölgedeki çatışmaların durmasını ve barışın sağlanmasını istedi. Ayine katılanları takdis ederken, cemaatten dualarını bu çatışmalardan etkilenen insanlar için yapmalarını istedi. Papa Franciscus, bu özel ayin vesilesiyle, dünyanın dört bir yanındaki savaş ve çatışmalarda zarar gören insanlar için umut ve barış mesajları vermeye devam etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Huawei ABD ambargosuna rağmen güçleniyor: Kirin 8000 ortaya çıktı!

Huawei ABD ambargosuna rağmen güçleniyor: Kirin 8000 ortaya çıktı!