Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Pakistan'da Yolcu Otobüsü vadiye uçtu 20 Kişi Hayatını Kaybetti

Pakistan'da Yolcu Otobüsü vadiye uçtu 20 Kişi Hayatını Kaybetti

Pakistan'ın Gilgit Baltistan bölgesinde, sabah saatlerinde meydana gelen otobüs kazasında 20 kişi hayatını kaybetti. Olay yerine polis, sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edilirken, yaralılar hastanelere kaldırıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pakistan'da Yolcu  Otobüsü vadiye uçtu  20 Kişi Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Pakistan'ın Gilgit Baltistan bölgesinde sabah saatlerinde yaşanan trajik kazada, yolcu otobüsü vadiye yuvarlandı ve 20 kişi yaşamını yitirdi.

Kazanın, Karakurum otoyolunda seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda meydana geldiği bildirildi. Kazanın ardından polis, sağlık ve kurtarma ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralılar, hastanelere kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Yetkililer, otobüsün Pencap eyaletine bağlı Rawalpindi şehrinden Gilgit şehrine gitmekte olduğunu belirtti. Ancak otobüste toplam kaç yolcu olduğu hakkında kesin bir bilgi henüz paylaşılmadı.

"Başbakan Şerif'ten Başsağlığı Mesajı"

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, kazada hayatını kaybedenler için başsağlığı dilerken, yaralılara acil şifalar temenni etti. Şerif, yetkililere yaralılara her türlü tıbbi yardımın sağlanması için talimat verdiğini açıkladı.

"Ekipler Seferber Oldu"

Kazanın ardından olay yerine gelen polis ve kurtarma ekipleri, vadiye yuvarlanan otobüsün etrafında arama kurtarma çalışmalarına başladı. Hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmaları devam ederken, kurtarma ekipleri bölgede yoğun bir çaba sarf ediyor.

Spot Metni: Pakistan'ın Gilgit Baltistan bölgesinde, sabah saatlerinde meydana gelen otobüs kazasında 20 kişi hayatını kaybetti. Olay yerine polis, sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edilirken, yaralılar hastanelere kaldırıldı. Pakistan Başbakanı, olayda yaşamını yitirenler için başsağlığı, yaralılar için ise acil şifalar diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 Yılında Sinema Projelerine Destek Verecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 Yılında Sinema Projelerine Destek Verecek!