Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Pakistan'da Polis Araçlarına Roketli Saldırı: 12 Polis Hayatını Kaybetti

Pakistan'da Polis Araçlarına Roketli Saldırı: 12 Polis Hayatını Kaybetti

Pakistan’ın Pencap eyaletinde, polis araçlarına düzenlenen roketli saldırıda 12 polis hayatını kaybetti, 7 polis yaralandı. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pakistan'da Polis Araçlarına Roketli Saldırı: 12 Polis Hayatını Kaybetti

Pakistan’ın Pencap eyaletinde yer alan Rahim Yar Khan bölgesinde, polis araçlarına yönelik roketli saldırıda 12 polis yaşamını yitirdi, 7 polis ise yaralandı. Olay, bölgedeki güvenlik güçlerini ve halkı derin bir üzüntüye boğdu.

Saldırı, polislerin bulunduğu iki minibüse düzenlendi. Saldırganlar, araçların içinde 20’den fazla polis olduğunu bilerek harekete geçti. Saldırı sonucunda, 12 polis hayatını kaybederken, 7 polis de yaralandı. Polis kaynaklarına göre, saldırıdan yalnızca 5 polis sağ kurtulmayı başardı. Yaralı polisler, çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

İçişleri bakanı nakvi’den saldırıya sert tepki

Pakistan İçişleri Bakanı Muhsin Nakvi, saldırıyı sert bir şekilde kınayarak, hayatını kaybeden polislerin ailelerine başsağlığı diledi. Bakan Nakvi, “Bu vahşi saldırı, barış ve güvenliğe karşı yapılmış bir saldırıdır. Sorumluların en kısa sürede adalet önüne çıkarılması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Göztepe PFDK'nın Cezasına İtiraz Edecek!

Göztepe PFDK'nın Cezasına İtiraz Edecek!