Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Numan Kurtulmuş Irak Temsilciler Meclisi Başkanvekili ile Buluştu

Numan Kurtulmuş Irak Temsilciler Meclisi Başkanvekili ile Buluştu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilen Asya Parlamenter Asamblesi (APA) 14. Genel Kurulu sırasında Irak Temsilciler Meclisi Başkanvekili Muhsin Ali El Mendelavi ile bir araya geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Numan Kurtulmuş Irak Temsilciler Meclisi Başkanvekili ile Buluştu
KAYNAK: İHA

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilen Asya Parlamenter Asamblesi (APA) 14. Genel Kurulu için bulunduğu sırada, Irak Temsilciler Meclisi Başkanvekili Muhsin Ali El Mendelavi'yi kabul etti.

Görüşme sırasında, TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Irak Temsilciler Meclisi Başkanvekili El Mendelavi arasında parlamentolar arası ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı. Ayrıca, Asya Parlamenter Asamblesi (APA) çerçevesinde yürütülen çalışmalar da değerlendirildi.

İşbirliği ve Diyalog Ön Planda Tutuldu

Türkiye ve Irak arasındaki parlamentolar arası ilişkilerin güçlendirilmesi ve işbirliğinin artırılması amacıyla yapılan görüşmede, karşılıklı diyalog ve işbirliğinin önemi vurgulandı. Hem bölgesel hem de küresel konularda işbirliğinin artırılması için çeşitli adımların atılması gerektiği üzerinde duruldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çin Dışişleri Bakanlığı: Filistinlilerin Silahlı Mücadele Hakkı Vardır

Çin Dışişleri Bakanlığı: Filistinlilerin Silahlı Mücadele Hakkı Vardır