Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Nigel Farage Britanya'nın En Çok Kazanan Milletvekili Oldu

Nigel Farage Britanya'nın En Çok Kazanan Milletvekili Oldu

Nigel Farage, GB News'daki sunuculuk maaşı ve diğer gelirleriyle Britanya'nın en çok kazanan milletvekili oldu. Farage'ın yüksek gelirleri, sosyal medya kazançları ve uluslararası ziyaretleri ile dikkat çekiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nigel Farage Britanya'nın En Çok Kazanan Milletvekili Oldu
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Reform UK lideri Nigel Farage, Britanya'nın en yüksek kazanan milletvekili olarak dikkat çekiyor. Farage, yılda yaklaşık 1,2 milyon sterlin gelir elde ediyor ve bu gelirler arasında GB News kanalındaki sunuculuk maaşı, sosyal medya kazançları ve diğer gelir kalemleri bulunuyor.

Farage, GB News kanalında sunuculuk yaparak ayda 97 bin 900 sterlin kazandığını beyan etti. Bu kanal, hedge fonu milyarderi Paul Marshall'ın ortak sahibi olduğu bir medya platformu.

ABD ve Brüksel Ziyaretleri

Farage'ın ABD'ye yaptığı 17 Temmuz tarihli ziyaret, 32 bin sterlin tutarında bir masrafa mal oldu. Bu ziyaret, daha önce Brexit partisine büyük bağışlar yapan Christopher Harborne tarafından finanse edildi. Ziyaretin amacı, "neredeyse öldürülmek üzere olan bir arkadaşa destek olmak" olarak açıklandı.

Ayrıca, Nisan ayında Brüksel'de düzenlenen Ulusal Muhafazakârlık Konferansı'na yapılan 9 bin 250 sterlin tutarındaki bir gezi, Farage'ın gayri resmi yardımcısı George Cottrell tarafından karşılandı. Cottrell, 2017 yılında kara para aklama suçundan ceza almış ve 8 ayını Amerikan hapishanesinde geçirmişti.

Sosyal Medya ve Diğer Gelirleri

Farage'ın sosyal medya gelirleri de dikkat çekici. X üzerinden bin 550 sterlin, Meta üzerinden 853 sterlin ve Cameo videolarından 4 bin sterlin kazandığı belirtiliyor. Ayrıca, The Daily Telegraph tarafından kendisine aylık 4 bin sterlin ödeme yapıldığı da ortaya çıktı.

Önceki En Yüksek Kazanan: Geoffrey Cox

Daha önce en yüksek kazanan milletvekili, avukat olarak da çalışan Geoffrey Cox idi. Cox, Withers adlı hukuk firmasından 293 bin 400 sterlin kazandı ve 2016-2018 yılları arasında Hindistan'daki bir odadan 379 bin sterlin ödeme aldı.

Başbakan Keir Starmer'a Hediye

Yeni kayıtlar, Başbakan Keir Starmer'a Futbol Federasyonu tarafından 4 bin sterlin değerinde Taylor Swift konseri biletleri hediye edildiğini de doğruluyor. Starmer, muhalefet döneminde 76 bin sterlin değerinde ücretsiz ikramlar ve ağırlamalarla da dikkat çekmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanyaspor'dan Yeni Sponsorluk Anlaşması! İmzalar Atıldı

Alanyaspor'dan Yeni Sponsorluk Anlaşması! İmzalar Atıldı