Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Dünya NATO'dan Polonya'nın Rus İHA İhlali ile İlgili Açıklama

NATO'dan Polonya'nın Rus İHA İhlali ile İlgili Açıklama

NATO, Polonya'nın hava sahasına giren Rus insansız hava aracının kasıtlı olduğuna dair bilgi bulunmadığını ancak eylemin "sorumsuz ve potansiyel olarak tehlikeli" olduğunu belirtti. Polonya, Ukrayna yönünden gelen tanımlanamayan bir nesnenin hava sahasına girdiğini bildirmişti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
NATO'dan Polonya'nın Rus İHA İhlali ile İlgili Açıklama
KAYNAK: Haber Merkezi

NATO, Polonya'nın hava sahasına Rusya'ya ait bir insansız hava aracının girmesiyle ilgili olarak yaptığı bildirimle ilgili bir açıklama yaptı. 

NATO Sözcüsü Farah Dakhlallah, Polonya'nın Rus İHA'sının hava sahasına girdiğini bildirmesinin ardından "kasıtlı olduğuna dair bilgi bulunmadığını" belirtti. Ancak Dakhlallah, eylemin "sorumsuzca ve potansiyel olarak tehlikeli" olduğunu vurguladı.

Polonya uçan bir nesnenin girdiğini duyurdu

Polonya, 26 Ağustos 2024 tarihinde hava sahasına Ukrayna yönünden gelen "tanımlanamayan ve uçan bir nesne"nin girdiğini duyurdu. Söz konusu cismin sinyali daha sonra radarda kaybolmuştu. Bu durum, Polonya'da endişelere yol açarken, NATO'nun da durumu yakından izlediği belirtiliyor.

Ukrayna'daki Durum ve NATO'nun Yanıtı

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus ordusunun ülkesine yönelik yoğun hava saldırısı düzenlediğini açıkladı. Zelenskiy, saldırıda 100'ü aşkın füze ve 100'e yakın insansız hava aracı kullanıldığını ve bunu ülkesine yönelik en yoğun saldırılardan biri olarak değerlendirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Matthew Perry'nin ölümü, Hollywood'un ketamin uyuşturucu ağını nasıl ortaya çıkardı?

Matthew Perry'nin ölümü, Hollywood'un ketamin uyuşturucu ağını nasıl ortaya çıkardı?