Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Londra caddelerinde Ramazan ışıkları...

Londra caddelerinde Ramazan ışıkları...

Londra'da Ramazan ışıkları caddeyi aydınlattı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Londra caddelerinde Ramazan ışıkları...

Londra'nın en işlek caddesi olan Leicester Meydanı yakınlarındaki Coventry Caddesi, Ramazan ayı dolayısıyla özel olarak ışıklandırıldı. Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan'ın da katıldığı geri sayım ile açılan ışıklandırmalar, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekti.

Ramazan ayının başlamasına sadece 1 gün kala yapılan hazırlıklarla Coventry Caddesi, "Ramazan ışıkları" konsepti ile süslenerek aydınlatıldı. Turistlerin uğrak noktası haline gelen Coventry Caddesi'ndeki ışıklandırmalar, Ramazan ayı boyunca ziyaretçilere eşsiz bir atmosfer sunacak.

Işıkların açılış törenine katılan turistler, etkileyici görüntüler karşısında hayranlıklarını gizleyemedi. Londra'nın tarihi dokusunu yansıtan Coventry Caddesi'ndeki ışıklandırmalar, Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak tasarlandı.

Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, Ramazan ayının önemine vurgu yaparak, "Bu yıl Coventry Caddesi'nde Ramazan ayına özel ışıklandırma yaparak, İslam'ın önemli bir ayını kutlamak istedik. Londra, çeşitliliğin ve farklı kültürlerin harmanlandığı bir şehir. Bu nedenle, şehrimizdeki tüm dinlerin ve kültürlerin önemli günlerini kutlamak bizim için çok önemli." açıklamasında bulundu.

Coventry Caddesi'ndeki Ramazan ışıkları, Ramazan ayı boyunca her gece ziyaretçilerini ağırlayacak. Turistler, bu özel ışıklandırmaları görüp, Ramazan ayının manevi atmosferini yaşamak için Coventry Caddesi'ne akın edecek.

AW854116_02AW854116_02

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Göçmen teknesi battı: 5 ölü, 28 kayıp

Göçmen teknesi battı: 5 ölü, 28 kayıp