Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya Kongre Üyeleri Trump'a Suikast Girişimiyle İlgili Butler'da İnceleme Yaptı

Kongre Üyeleri Trump'a Suikast Girişimiyle İlgili Butler'da İnceleme Yaptı

Trump'a yönelik suikast girişiminde bulunulan Butler bölgesini ziyaret eden Kongre üyeleri, kapsamlı bir soruşturma sözü verdi. Trump'ın mitinginde yaşanan saldırının detayları yakından incelenecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kongre Üyeleri Trump'a Suikast Girişimiyle İlgili Butler'da İnceleme Yaptı
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a yönelik suikast girişimiyle ilgili süreç devam ederken, Pennsylvania'nın Butler bölgesini ziyaret eden Kongre üyeleri, "somut ve kapsamlı bir soruşturma" sözü verdiler.

Kongre'deki Cumhuriyetçi ve Demokrat üyelerden oluşan bir araştırma komisyonu, Butler bölgesinde gerçekleştirilen incelemelerinde yerel yetkililerden bilgi aldı. Araştırma komisyonu, 6 Demokrat ve 7 Cumhuriyetçi Kongre üyesinden oluşuyor.

Aceleye getirilmeyecek

Komisyonun başkanı Mike Kelly, basın toplantısında "Gerçeğe ulaşmak yavaş işleyen bir süreçtir." diyerek, tüm detayların titizlikle inceleneceğini ifade etti. Kelly, aceleye getirilmiş bir adım atmayacaklarını vurguladı.

Trump'a suikast girişimi

Donald Trump, 13 Temmuz'da Pennsylvania'nın Butler bölgesinde bir mitingde konuşma yaparken silahlı bir saldırıya uğramıştı. Saldırıda mitinge katılan 1 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi ise yaralanmıştı. ABD Gizli Servisi, saldırganın etkisiz hale getirildiğini duyurmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuzey Darfur'daki Mülteci Kampına Topçu Saldırısı: 25 Ölü 40 Yaralı

Kuzey Darfur'daki Mülteci Kampına Topçu Saldırısı: 25 Ölü 40 Yaralı