Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Kiev'e Rus Füze Saldırısı 2 Yaralı Maddi Hasar Var

Kiev'e Rus Füze Saldırısı 2 Yaralı Maddi Hasar Var

Rusya'nın Kiev'e düzenlediği füze saldırısında iki kişi yaralandı. Saldırıda, bir su tesisindeki kazan dairesi ve metro istasyonu hasar gördü. Yangınlar ve diğer hasarlar nedeniyle bölgeye acil müdahale ekipleri sevk edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kiev'e Rus Füze Saldırısı 2 Yaralı Maddi Hasar Var
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev'e gece saatlerinde füze saldırısı düzenledi. Saldırı sonucunda, Kiev genelinde yaklaşık iki saat boyunca hava saldırısı uyarıları yapıldı. 

Ukrayna ordusu, hava savunma sistemlerinin 10'dan fazla seyir füzesi ve yaklaşık 10 balistik füzeyi etkisiz hale getirdiğini duyurdu. Ancak bu önlemler saldırının etkilerini tamamen ortadan kaldırmadı. Kiev Belediye Başkanı Vitali Klitschko, saldırının iki kişiyi yaraladığını ve çeşitli hasarlara yol açtığını belirtti.

su tesisindeki kazan dairesi kısmi hasar gördü

Saldırıda, Kiev'in Svyatoshynksyi bölgesinde bulunan bir su tesisindeki kazan dairesi kısmi hasar gördü. Ayrıca, saldırının etkisiyle sığınak olarak kullanılan bir metro istasyonunun girişinde de hasar meydana geldi. Klitschko, metro seferlerinin devam ettiğini, ancak istasyonun hasar gördüğünü açıkladı.

Acil Müdahale eDİLDİ

Saldırı sonrası bölgeye acil müdahale ekipleri sevk edildi. Yangınlar nedeniyle 4 aracın ve bir binanın alev aldığı bildirildi. Ekipler, yangınları kontrol altına almak ve hasarı azaltmak için çalışmalara hız verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sakarya'da Trafik Kazası: 1 Ölü 1 Yaralı

Sakarya'da Trafik Kazası: 1 Ölü 1 Yaralı