Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Kazı Kazanda 2,5 Ay Arayla İkinci Kez 1 Milyon Dolar Kazandı

Kazı Kazanda 2,5 Ay Arayla İkinci Kez 1 Milyon Dolar Kazandı

Massachusetts'te yaşayan Christine Wilson, 2,5 ay gibi kısa bir süre içinde iki farklı kazı kazan oyununda toplamda 2 milyon dolar kazandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kazı Kazanda 2,5 Ay Arayla İkinci Kez 1 Milyon Dolar Kazandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Massachusetts'te yaşayan Christine Wilson, 2,5 ay gibi kısa bir süre içinde iki farklı kazı kazan oyununda toplamda 2 milyon dolar kazandı. Massachusetts Piyangosu tarafından yapılan basın açıklamasında, Boston'ın yaklaşık 40 mil güneyindeki Attleborough'da yaşayan Wilson'ın, ikinci 1 milyon dolarlık ödülünü geçtiğimiz Çarşamba günü aldığı belirtildi.

Wilson, Mansfield'daki Family Food Mart'tan 10 dolarlık bir 100X Cash bileti satın alarak ikinci büyük ödülüne ulaştı. Bu şanslı bileti sattığı için market de 10 bin dolar komisyon aldı. Ancak bu, Christine Wilson'ın Massachusetts Piyango Genel Merkezi'ni ilk ziyareti değildi. Wilson, 23 Şubat'ta 50 dolarlık Lifetime Millions kazı kazan biletinde 1 milyon dolar kazanmıştı. Piyangodan yapılan açıklamaya göre, Wilson ilk ödülü aldıktan sonra tek seferlik ödeme seçeneği olan 650 bin doları tercih etti.

İlk kazancından sonra Wilson, Massachusetts Piyango yetkililerine bu parayla yeni bir SUV almayı planladığını açıklamıştı. İkinci büyük kazancının ardından Wilson, kazandığı parayı birikimlerine yatırmayı düşündüğünü söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hamas Heyeti İsrail'in Teklifine Yanıt Vermek İçin Mısır'a Gidecek

Hamas Heyeti İsrail'in Teklifine Yanıt Vermek İçin Mısır'a Gidecek