Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Kanseri yenen Yargıç Frank Caprio kimdir? Frank Caprio ne kanseri?

Kanseri yenen Yargıç Frank Caprio kimdir? Frank Caprio ne kanseri?

Amerikan TV programı 'Caught in Providence' ile tanınan yargıç Frank Caprio, kanseri yendiğini duyurdu. Kanseri yenen Yargıç Frank Caprio kimdir? Frank Caprio ne kanseri? Detaylar haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kanseri yenen Yargıç Frank Caprio kimdir? Frank Caprio ne kanseri?
KAYNAK: Haber Merkezi

Verdiği adaletli kararlar ve sosyal medyada viral haline gelen videoları ile bilinen ABD'li yargıç Frank Caprio, Pankreas kanserini yendiğini duyurdu.

Kanseri Yenen Yargıç Frank Caprio Kimdir Frank Caprio Ne Kanseri Result

Aralık ayında pankreas kanserine yakalandığını belirten Caprio, Rhode Island ve Boston, Massachusetts'teki Massachusetts General Hospital'ın bir parçası olan Dana-Farber Kanser Enstitüsü'nde tedavi gördü. Verdiği kararlarla sosyal medyada da tanınan ABD'li yargıç, kanseri yendi.

Kanseri Yenen Yargıç Frank Caprio Kimdir Frank Caprio Ne Kanseri (5) Result

Pankreas Kanseri Olduğunu Duyurmuştu 

87 yaşında olan yargıç Frank Caprio, 6 Aralık 2024 tarihinde Instagram'da paylaştığı videoda 'benim için yılın en mutlu günlerinden biri doğum günüm' diyerek sözlerine başladı ve Caprio konuşmasına şu şekilde devam etti:

Kanseri Yenen Yargıç Frank Caprio Kimdir Frank Caprio Ne Kanseri (2) Result 1

'Bu doğum günüm şimdiye kadar yaşadıklarımdan biraz farklı. Kısa bir süre önce kendimi iyi hissetmiyordum ve bir tıbbi muayene geçirdim, sonuçlar iyi değildi. Bana sinsi bir kanser türü olan pankreas kanseri teşhisi kondu. Tanrı beni tedavi ederken, doktorlarımın düşüncelerine ve ellerine rehberlik etmesi için dua ediyorum. Bu uzun bir yolculuk olduğunu biliyorum ve elimden geldiğince sıkı mücadele etmeye tamamen hazırım. İnsanlar bana sıkça 'Senin için ne yapabilirim?' diye soruyor. Her şeyden önce, dostluğunuz ve nazik mesajlarınız için hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır. Ama her birinizden kendi yönteminizle lütfen benim için dua etmenizi rica ediyorum. Aldığım tıbbi tedaviye ek olarak, bu durumdan kurtulmama yardımcı olacak en güçlü silah olduğuna inandığım duanın gücüne ihtiyacım var.'

Kanseri Yenen Yargıç Frank Caprio Kimdir Frank Caprio Ne Kanseri (6) Result

Frank Caprio Kimdir?

1985 yılından bu yana Providence Belediye Mahkemesi Yargıcı olarak görev yapan Frank Caprio, 'Caught in Providence' adlı televizyon programıyla tanındı. Dizi, 2021 yılında Gündüz Kuşağı Emmy ödülüne aday gösterildi. 87 yaşındaki eşi Joyce Caprio ile altmış yıldır evli. Beş çocuğu bulunan Caprio, yedi torun ve iki de torun toruna sahip.

Kanseri Yenen Yargıç Frank Caprio Kimdir Frank Caprio Ne Kanseri 9 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ermenistan'da 4 köyün Azerbaycan’a iadesine karşı protestolar: 226 gözaltı

Ermenistan'da 4 köyün Azerbaycan’a iadesine karşı protestolar: 226 gözaltı