Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Kahraman Kepçe Operatörü Uçurumda Asılı Kalan Fili Kurtardı

Kahraman Kepçe Operatörü Uçurumda Asılı Kalan Fili Kurtardı

Sosyal medyada viral olan bir video, uçurumun kenarında ayağı takılarak havada asılı kalan bir filin dramını gözler önüne seriyor. Neyse ki, bir kepçe operatörü filin yardımına koşarak onu kurtarıyor. Fil, yardımın ardından teşekkür etmeyi unutmuyor ve olayın görüntüleri binlerce kişi tarafından sosyal medyada paylaşılıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Sosyal medyada viral olan bir video, uçurumun kenarında ayağı takılarak havada asılı kalan bir fili gösteriyor. Fil, bir türlü yukarı çıkmayı başaramıyor ve yardıma ihtiyacı olduğu açıkça görülüyor.

Kepçe Operatörü Nasıl Yardımcı Oldu?

Olay yerine gelen bir kepçe operatörü, aracıyla uçurumun kenarına gelerek filin yardımına koştu. Kepçe operatörü, filin yukarı çıkmasına yardımcı olmak için kepçesini kullanarak destek sağladı. Fil, bu yardım sayesinde uçurumdan kurtuldu.

Fi̇l 2

Filin Tepkisi ve Sosyal Medyadaki Yankıları

Kurtulur kurtulmaz fil, hemen arkasını dönerek kepçenin yanına gitti ve kendince teşekkür etti. Bu anlar, olay yerinde bulunanlar tarafından kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenerek beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gökçeada ve Bozcaada'ya yarın tek sefer düzenlenecek

Gökçeada ve Bozcaada'ya yarın tek sefer düzenlenecek