Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Japonya'da Havaalanında Patlama: Pistte 7 Metrelik Çukur Oluştu

Japonya'da Havaalanında Patlama: Pistte 7 Metrelik Çukur Oluştu

Japonya’nın Miyazaki Havaalanında sabah saatlerinde meydana gelen patlamada 7 metrelik çukur oluştu. Patlamada can kaybı ve yaralanma olmadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Japonya’nın Miyazaki Havaalanında sabah saatlerinde meydana gelen patlama, büyük bir paniğe yol açtı. Patlamanın ardından pistte 7 metre çapında ve 1 metre derinliğinde bir çukur oluştu ve tüm uçuşlar tedbir amaçlı askıya alındı.

Miyazaki Havaalanı'nda Beklenmedik Patlama

Yerel saatle 08.00 civarında, Miyazaki Havaalanı'nın pist ve apron arasında bulunan taksi yolu bölümünde henüz bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Olayın hemen ardından bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde pistte 7 metre çapında ve 1 metre derinliğinde büyük bir çukur oluştuğu tespit edildi.

Can Kaybı veya Yaralanma Yok

Patlama sonrası alınan bilgilere göre olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Ancak, güvenlik nedeniyle havaalanındaki tüm uçuşlar geçici olarak durduruldu. Yetkililer, durumun kontrol altına alındığını ve yolcuların güvenliği için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti.

2. Dünya Savaşı Mühimmatı Şüphesi

Patlamanın nedeni henüz netlik kazanmazken, yetkililer olası bir 2. Dünya Savaşı döneminden kalma patlamamış mühimmat ihtimalini değerlendiriyor. Bu kapsamda, Saga eyaletinde konuşlu Japonya Öz Savunma Kuvvetleri'ne (SDF) bağlı bir bomba imha ekibi Miyazaki Havaalanı'na gönderildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili detaylı soruşturma sürüyor. Uzman ekipler, patlamanın kesin nedenini belirlemek için çalışmalara başladı. Miyazaki Havaalanı'ndaki uçuşların ne zaman normale döneceği konusunda ise henüz bir bilgi verilmedi.

Bu beklenmedik olay, Japonya'daki havaalanı güvenliği konusunda önemli soru işaretleri doğururken, yolcuların güvenliğinin sağlanması için yetkililer tüm önlemleri almaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'da Skandal İddia: Genç Futbolcu Almanya'dan E*cort Çağırdı

Galatasaray'da Skandal İddia: Genç Futbolcu Almanya'dan E*cort Çağırdı