Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Dünya İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırısında Çok Sayıda Kayıp: En-Nasr Bölgesi Hedef Alındı

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırısında Çok Sayıda Kayıp: En-Nasr Bölgesi Hedef Alındı

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik devam eden saldırılarında, en-Nasr bölgesindeki bir ev vuruldu. Saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu birçok kişi yaşamını yitirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırısında Çok Sayıda Kayıp: En-Nasr Bölgesi Hedef Alındı
KAYNAK: Anadolu Ajansı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları, 11 aydır aralıksız devam ediyor. Son olarak, Gazze kentinin batısındaki en-Nasr bölgesinde yer alan Avdallah ailesine ait ev, ağır bir saldırının hedefi oldu. Saldırıda çocuklar dahil çok sayıda kişi hayatını kaybetti, birçok kişi de yaralandı.

Bombardımanda evi vurulan Gazzeli bir bebek, derin yanıklarla hastaneye kaldırıldı. Bebek, ağır yaralı olarak tedavi altına alındı. El-Ehli Baptist Hastanesi'ne getirilen yaralılar arasında bebekle birlikte birçok sivilin de bulunduğu bildirildi. Hastane yetkilileri, yaralıların tedavilerine devam edildiğini ve bazılarının durumunun kritik olduğunu belirtti.

Saldırıda Hayatını Kaybedenler Hastaneye Kaldırıldı

Saldırıda yaşamını yitirenlerin naaşları, olay yerine sevk edilen acil yardım ekipleri tarafından hastaneye taşındı. El-Ehli Baptist Hastanesi'nde toplanan aileler, kayıplarının yasını tutarken, saldırının yol açtığı yıkım bölgede derin bir üzüntü yarattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Montella: "Kazanamadığınız Maçlarda da Kaybetmemek Çok Önemli"

Montella: "Kazanamadığınız Maçlarda da Kaybetmemek Çok Önemli"