Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya İsrail Savunma Bakanı Gallant: Gazze'deki hayatı kontrol etmeye niyetimiz yok

İsrail Savunma Bakanı Gallant: Gazze'deki hayatı kontrol etmeye niyetimiz yok

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze'ye yeni bir güvenlik rejimi arayışında olduklarını açıkladı. Gallant: "Gazze'deki hayatı kontrol etmek gibi bir hedefimiz yok" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail Savunma Bakanı Gallant: Gazze'deki hayatı kontrol etmeye niyetimiz yok
KAYNAK: İHA

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Tel Aviv'de düzenlenen Dışişleri ve Savunma Komitesi toplantısının ardından yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki savaş planlarını ve hedeflerini kamuoyuyla paylaştı. Gallant, İsrail'in Gazze üzerinde yeni bir "güvenlik rejimi" oluşturma amacı güttüğünü belirterek, "Gazze'deki hayatı kontrol etmek gibi bir hedefimiz yok" dedi.

İsrail Savunma Bakanı, savaşın üç aşamadan oluşacağını açıkladı. İlk aşamada hava saldırıları ve askeri operasyonlarla, Filistin terör örgütünün askeri ve yönetim kapasitesinin yok edilmesinin ve Gazze'deki altyapının zarar görmesinin hedeflendiğini ifade etti. İkinci aşamada çatışmanın devam edeceğini, ancak yoğunluğun azalacağını vurgulayan Gallant, üçüncü aşamanın ise Gazze'de yeni bir güvenlik rejimi oluşturmak olduğunu söyledi. Bu açıklamalar, İsrail'in Gazze Şeridi'nde yaşanan olaylar ve savaş planları hakkında önemli bir açıklama olarak dikkat çekiyor. İsrail hükümetinin bu yeni güvenlik rejimi arayışı, bölgedeki siyasi ve güvenlik dinamiklerini etkileyebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İran'da Kadınlar ve Çocuklar İsrail'i protesto ediyor

İran'da Kadınlar ve Çocuklar İsrail'i protesto ediyor