Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Dünya İngiltere Dış İstihbarat Servisi Başkanı: Gardımızı Düşüremeyiz

İngiltere Dış İstihbarat Servisi Başkanı: Gardımızı Düşüremeyiz

İngiltere Dış İstihbarat Servisi (MI6) Başkanı Richard Moore, Londra’da katıldığı bir etkinlikte yaptığı açıklamada, İran'ın İsrail'e karşı misilleme yapma ihtimaline dair önemli uyarılarda bulundu. Moore, İran'ın Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin Tahran'da suikast sonucu öldürülmesine karşılık bir saldırı düzenleyebileceğinden şüphe duyduğunu belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İngiltere Dış İstihbarat Servisi Başkanı: Gardımızı Düşüremeyiz
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İngiltere Dış İstihbarat Servisi (MI6) Başkanı Richard Moore, Londra’da katıldığı bir etkinlikte yaptığı açıklamada, İran'ın İsrail'e karşı misilleme yapma ihtimaline dair önemli uyarılarda bulundu. 

Moore, İran'ın Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin Tahran'da suikast sonucu öldürülmesine karşılık bir saldırı düzenleyebileceğinden şüphe duyduğunu belirtti.

“Gardımızı Düşüremeyiz”

Richard Moore, İran'ın misilleme ihtimaline karşı dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak, "İran'ın bu yöndeki faaliyetlerine karşı gardımızı düşüremeyiz" dedi. Moore, olası bir saldırı karşısında önlemlerin artırılması gerektiğine dikkat çekti.

Haniye Suikastı ve İran’ın Tepkisi

Hamas lideri İsmail Haniye, İran Cumhurbaşkanı Mesut Pezeşkiyan’ın yemin töreni için bulunduğu Tahran’da bir suikast sonucu hayatını kaybetmişti. İran Devrim Muhafızları, İsrail’i saldırının sorumlusu olarak gösterirken, suikastın detaylarına ilişkin yapılan açıklamada, 7 kilogram ağırlığında kısa menzilli bir savaş başlığı ile saldırının gerçekleştirildiği ifade edilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Menteşe’deki Orman Yangınında Yüzlerce Arı Kovanı Küle Döndü

Muğla Menteşe’deki Orman Yangınında Yüzlerce Arı Kovanı Küle Döndü