Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya İç çamaşırlı sarhoş kadınlar ortalığı birbirine kattı

İç çamaşırlı sarhoş kadınlar ortalığı birbirine kattı

ABD'de bir barın önüne gelen ve üzerlerinde sadece külot ve sutyenleri olan sarhoş iki kadın ortalığı birbirine kattı. O ilginç anlar anbean kameraya yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İç çamaşırlı sarhoş kadınlar ortalığı birbirine kattı

ABD'de bir barın önüne gelen ve üzerlerinde sadece külot ve sutyenleri olan sarhoş iki kadın ortalığı birbirine kattı. Güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde iki kadın önce çevredekilerle kavga etti sonra bir bebeği kucaklarına alıp defalarca yukarıya kaldırıp salladı. Görüntüler ülkede çokça paylaşıldı.

BEBEĞİ BAŞ AŞAĞI SALLADI

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde isimleri Sierrah Newell ve Brianna Lafoe olarak açıklanan iki kadın üzerlerinde sadece iç çamaşırıyla bir barın önüne geldi. Kucaklarına aldıkları bir bebeği önce defalarca havaya atan ve daha sonrasında bebeği ayak bileklerinden aşağıya doğru sallandıran kadınlar tutuklandı. Görüntülerin tepki çekmesinden sonra iki kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ŞOK EDEN ANLAR

Çevredekilerin duruma tepki göstermesi üzerine onlarla kavga eden kadınların görüntüleri sosyal medyada ifşa edilince adata infial yarattı. 20 ve 19 yaşındaki kadınlar olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İkili çocuk istismarı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İlçe Başkanları ne konuştu? Uzlaşı adayı kim olacak? 

İlçe Başkanları ne konuştu? Uzlaşı adayı kim olacak?