Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya İbiza'da Artan Kiralar Yerel Halkı Arabalarda Yaşamaya Mahkum Ediyor

İbiza'da Artan Kiralar Yerel Halkı Arabalarda Yaşamaya Mahkum Ediyor

Parti adası olarak ünlenen İbiza'da kiralar hızla yükselmekte ve yerel halkın yaşam koşulları zorlaşmaktadır. İspanya'nın bu popüler tatil beldesinde, César Nebrera gibi birçok kişi, artan kira maliyetleri sebebiyle ev yerine arabalarını yaşam alanı olarak tercih etmektedir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İbiza'da Artan Kiralar Yerel Halkı Arabalarda Yaşamaya Mahkum Ediyor
KAYNAK: İHA

"Parti adası" olarak ünlenen İbiza'da kiralar hızla yükseliyor ve yerel halkın yaşam koşulları zorlaştırıyor.  İspanya'nın bu popüler tatil beldesinde, César Nebrera gibi birçok kişi, artan kira maliyetleri sebebiyle ev yerine arabalarını yaşam alanı olarak tercih etmek zorunda kaldı.

Nebrera, üç yıldır arabasında yaşadığını belirtirken, kendi evinde temel ihtiyaçlarını karşılayamamanın özlemini dile getirdi. İbiza'da maliyetlerin yükselmesiyle birlikte, daire kiralamak artık pek çok kişi için ulaşılamaz bir hale geldi.

Buldukları Alternatif Yaşam Tarzı

Aşçı olarak çalışan Nebrera, İbiza'daki kira maliyetlerinin giderek artmasıyla birlikte, daha az konforlu olsa da arabada yaşamanın kendisi için bir alternatif olduğunu ifade etti. Bu durum, adada yaşayan birçok kişi için benzer bir çözüm oldu.

İbiza'nın Demografisi

İbiza, İspanya'nın Balear Adaları'ndan biri olup, diğerleri Mayorka, Menorka ve Formentera'dır. Yalnızca 160 bin nüfusu olmasına rağmen, yılda 4 milyonu aşkın turist ağırlıyor. Bu da ekonomik dengeleri etkilemekte ve yerel halkın yaşam koşullarını zorlaştırıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Düzen: 'Ekonomik durum endişe verici'

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Düzen: 'Ekonomik durum endişe verici'