Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Hindistan'da Bir Adam Kendisine Saldıran Yılanı Isırarak Öldürdü

Hindistan'da Bir Adam Kendisine Saldıran Yılanı Isırarak Öldürdü

Hindistan'ın Bihar eyaletine bağlı Nawada yakınlarındaki ormanlık alanda yaşanan ilginç olayda, 35 yaşındaki demir yolu işçisi Santosh Lohar, kendisine saldıran bir yılanı ısırarak öldürdü

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hindistan'da Bir Adam Kendisine Saldıran Yılanı Isırarak Öldürdü
KAYNAK: Haber Merkezi

Hindistan'ın Bihar eyaletine bağlı Nawada yakınlarındaki ormanlık alanda yaşanan ilginç olayda, 35 yaşındaki demir yolu işçisi Santosh Lohar, kendisine saldıran bir yılanı ısırarak öldürdü. Lohar, uykuya daldığı sırada saldırıya uğradığını ve hızla tepki vererek yılanı yakalayıp ısırdığını ifade etti.

Hindistan'ın bazı bölgelerinde, yılan ısırıldığında zehrin sürüngene geri geçtiğine dair bir batıl inanç yaygındır. Bu inanç, Lohar'ın davranışını etkileyen faktörlerden biri olabilir. Lohar'ın bu inanç doğrultusunda yılanı ısırarak zehrin geri geçmesini sağlamaya çalıştığı düşünülüyor.

Taburcu Edildi

Isırık sonrası hemen hastaneye kaldırılan Santosh Lohar'a panzehir uygulandı. Tedavinin ardından ertesi gün taburcu edildi. 

Yılanın Türü Bilinmiyor

Olayın ardından ölen yılanın türü hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Yetkililer, bu tür olayların nadir görüldüğünü ve dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor