Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Havai fişek deposunda patlama: 9 ölü, 115 yaralı 

Havai fişek deposunda patlama: 9 ölü, 115 yaralı 

 Tayland’da Narathiwat eyaletinde bir havai fişek deposunda meydana gelen patlamada 9 kişi hayatını kaybederken, 115’den fazla kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Havai fişek deposunda patlama: 9 ölü, 115 yaralı 

AW946087_05Alınan bilgiye göre,Tayland’ın Narathiwat eyaletinde havai fişek deposunda patlama meydana geldi. Malezya sınırındaki Sungai Kolok kasabasında yerel saat 15.00 sularında meydana gelen patlamada 9 kişinin yaşamını yitirdi, 115’den fazla kişinin ise yaralandığı belirtildi. Yetkililer, olayla ilgili yapılan soruşturma sonucunda patlamaya çelik kaynağı sırasında yaşanan teknik bir hatanın neden olduğunu açıklarken patlamanın etkisiyle çıkan yangının kontrol altına alındığı duyuruldu.  Olay yerinden yaklaşık 100 metre uzaklıkta yaşayan görgü tanığı Seksan Taesen, yüksek, gök gürültüsünü andıran bir ses duyduğunu ve tüm evin sallandığını söyledi. Patlamanın ardından dışarıya baktığını ifade eden Taesen, “Yıkılan bir ev ve yerde yatan insanlar gördüm. Tam bir kaostu” dedi. 
  Tayland’da inşaat endüstrisinin güvenlik anlamında zayıf olduğu ve ölümcül kazaların sık görüldüğü bilinirken geçen ay başkent Bangkok’ta inşaat halindeki bir köprünün yoldan geçen araçların üstüne çökmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetmişti. 
İHA        

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe yıldızsız forma ile oynayacak

Fenerbahçe yıldızsız forma ile oynayacak