Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Hakan Fidan Münih Güvenlik Konferansı'nda Romanya ve Togo Mevkidaşlarıyla Buluştu

Hakan Fidan Münih Güvenlik Konferansı'nda Romanya ve Togo Mevkidaşlarıyla Buluştu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya'nın Münih kentinde gerçekleştirilen 60. Münih Güvenlik Konferansı kapsamında Romanya ve Togo Dışişleri Bakanları ile bir araya geldi. Görüşmelerde bölgesel istikrar, terörle mücadele, ekonomik iş birliği ve ikili ilişkiler ele alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hakan Fidan Münih Güvenlik Konferansı'nda Romanya ve Togo Mevkidaşlarıyla Buluştu
KAYNAK: İHA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılmak üzere bulunduğu Almanya'da yoğun bir diplomasi trafiği yürütüyor.

Fidan, Münih kentinde Romanya Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu ve Togo Dışişleri, Bölgesel Entegrasyon ve Yurtdışı Togolular Bakanı Robert Dussey ile bir araya geldi. Bu görüşmelerde, bölgesel ve uluslararası konuların yanı sıra ikili ilişkilerin geliştirilmesi konuları ele alındı.

Görüşmelerde Hangi Konular Ele Alındı?

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Romanya ve Togo mevkidaşlarıyla gerçekleştirdiği görüşmelerde, bölgesel istikrar, terörle mücadele, ekonomik iş birliği ve uluslararası ilişkiler gibi çeşitli konular masaya yatırıldı. Türkiye'nin, Romanya ve Togo ile olan ilişkilerini daha da güçlendirmek ve iş birliğini artırmak amacıyla yapılan görüşmeler, stratejik öneme sahip konuları ele aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ordu’da Gazetecinin Aracına Saldırı Şüphesi!

Ordu’da Gazetecinin Aracına Saldırı Şüphesi!