Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Hakan Fidan Cezayirli Mevkidaşı Ahmed Attaf ile Görüştü

Hakan Fidan Cezayirli Mevkidaşı Ahmed Attaf ile Görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'nin New York kentinde BM Güvenlik Konseyi'ndeki Filistin konulu toplantıya katılmak üzere bulunduğu sırada Cezayir Dışişleri ve Yurtdışındaki Ulusal Topluluklar Bakanı Ahmed Attaf ile bir araya geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hakan Fidan Cezayirli Mevkidaşı Ahmed Attaf ile Görüştü
MUHABİR: Kardelen Özdemir
KAYNAK: İHA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'nin New York kentinde BM Güvenlik Konseyi'ndeki Filistin konulu toplantıya katılmak üzere bulunduğu sırada Cezayir Dışişleri ve Yurtdışındaki Ulusal Topluluklar Bakanı Ahmed Attaf ile bir araya geldi. Bakan Fidan'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, görüşmeye dair bilgi verilerek, "Bakanımız Hakan Fidan, New York’ta Cezayir Dışişleri ve Yurtdışındaki Ulusal Topluluklar Bakanı Ahmed Attaf ile bir araya geldi." ifadelerine yer verildi.

Bu görüşme, Türkiye ile Cezayir arasındaki diplomatik ilişkilerin ve iş birliğinin güçlenmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirilebilir. Dışişleri Bakanları arasında gerçekleşen buluşma, ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası konularda görüş alışverişi sağlamak amacıyla gerçekleşmiş olabilir.

Hakmjakamd

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fahiş konut fiyatlarına sert müdahale: Her şey değişiyor!

Fahiş konut fiyatlarına sert müdahale: Her şey değişiyor!