Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Haiti’de Akaryakıt Tankeri Patladı: 24 Öl* 40 Yaralı

Haiti’de Akaryakıt Tankeri Patladı: 24 Öl* 40 Yaralı

Haiti’nin güneyindeki Miragoane kentinde bir akaryakıt tankerinin patlaması sonucu 24 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi ise yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Haiti’de Akaryakıt Tankeri Patladı: 24 Öl* 40 Yaralı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Haiti'nin güneyindeki Nippes bölgesinde, Miragoane kentinde trajik bir patlama meydana geldi. Seyir halindeki bir akaryakıt tankeri, bir aracın çarpması sonucu infilak etti. Kazanın ardından tankerden sızan yakıtı toplamak üzere çevrede toplanan onlarca kişi, patlamanın etkisiyle büyük bir felaket yaşadı.

Haiti’de Akaryakıt Tankeri Patladı: 24 Öl* 40 Yaralı

Öl* ve Yaralı Sayısı

Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre, patlamada 24 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin arasında 3 kadın ve 1 çocuk bulunuyor. Ayrıca, patlamada 40 kişi yaralandı. Yaralılar, bölgedeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Haiti Başbakanından Açıklama

Haiti Başbakanı Garry Conille, olay yerini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Conille, "Bu korkunç olayda onlarca kişi ciddi şekilde yanmış. Ağır yaralılar helikopterle tahliye ediliyor" dedi. Başbakan, olayın şiddetini vurgulayarak, yetkililerin durumu kontrol altına almak için çalıştıklarını belirtti.

önceden de yaşanmıştı

Haiti’de benzer bir kaza Aralık 2021’de Cap-Haitien şehrinde meydana gelmişti. O olayda da bir akaryakıt tankerinden sızan yakıtı toplamaya çalışan 90 kişi, patlama sonucu hayatını kaybetmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bağcılar TEM Yolu'nda Zincirleme Kaza: 1 Öl* 5 Yaralı

Bağcılar TEM Yolu'nda Zincirleme Kaza: 1 Öl* 5 Yaralı