Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Gaziantep'te Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Kaza Yaptı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti 22 Kişi Yaralandı

Gaziantep'te Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Kaza Yaptı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti 22 Kişi Yaralandı

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde tarım işçilerini taşıyan bir kamyonet, hafif ticari araca çarptıktan sonra şarampole devrildi. Kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 7'si ağır olmak üzere toplamda 22 kişi yaralandı. Olayın detayları inceleniyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep'te Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Kaza Yaptı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti 22 Kişi Yaralandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde, tarım işçilerini taşıyan bir kamyonet, seyir halinde olan bir hafif ticari araca çarparak şarampole uçtu. Kaza, Yakacık Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Ahmed H. yönetimindeki 27 MC 6450 plakalı kamyonet, önünde ilerleyen Ertuğrul T. idaresindeki 35 EA 2946 plakalı hafif ticari araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden kamyonet, yol kenarındaki şarampole savruldu. Kamyonet kasasında bulunan tarım işçileri yola saçıldı. Kaza, çevrede büyük bir paniğe neden oldu.

1 Kişi Hayatını Kaybetti, 22 Kişi Yaralandı

Olay yerine gelen sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri, ağır yaralı tarım işçilerine müdahale etti. Feci kazada 8'i ağır 23 kişi yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Gaziantep ve çevresindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ne yazık ki, Oğuzeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan biri yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yaralılar Hastanelere Sevk Edildi

Kazadan sonra etrafa saçılan yaralılar için hızla ambulanslar ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ulaşan ekipler, ilk yardım müdahalelerini yaptıktan sonra yaralıları hızla hastanelere sevk etti. Ağır yaralı olan 7 kişinin durumunun kritik olduğu bildirildi.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili olarak, kaza mahallinde geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Kaza yapan araçların sürücüleri hakkında incelemeler sürerken, olayın nasıl meydana geldiğiyle ilgili detaylar da araştırılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'nın 3. Uluslararası FoodFest Gastronomi Festivali Başladı

Antalya'nın 3. Uluslararası FoodFest Gastronomi Festivali Başladı