Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Fransa'da Sarkozy'nin Yolsuzluk Davasında Eşi Carla Bruni Şüpheli Olarak İfade Verdi

Fransa'da Sarkozy'nin Yolsuzluk Davasında Eşi Carla Bruni Şüpheli Olarak İfade Verdi

Fransa'da eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin yolsuzluk davasında eşi Carla Bruni, Sarkozy'ye yöneltilen suçlarla bağlantılı olarak şüpheli sıfatıyla yeniden ifadeye çağrıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fransa'da Sarkozy'nin Yolsuzluk Davasında Eşi Carla Bruni Şüpheli Olarak İfade Verdi
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Fransa'da eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin yolsuzluk davasında eşi Carla Bruni, Sarkozy'ye yöneltilen suçlarla bağlantılı olarak şüpheli sıfatıyla yeniden ifadeye çağrıldı. Fransız basınında yer alan haberlere göre, Bruni'nin, 'Libya Finansmanı' davasında tanık statüsündeki iş insanı Ziad Takieddine'ye Sarkozy aleyhindeki ifadelerini geri çekmesi için baskı yaptığı iddiasıyla suçlandığı belirtiliyor.

Mahkeme tarafından şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılan Carla Bruni'nin, davada işbirliği yapmak ve ifadelerini geri çekmekle suçlandığı iddia edildi. Bruni'nin, davanın ilerleyen süreçlerinde suçlamalarla yüzleşip yüzleşmeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Davanın Geçmişi

Nicolas Sarkozy, 2007'deki cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası sırasında Libya lideri Muammer Kaddafi'den yasa dışı maddi destek aldığı iddialarıyla yargılanıyor. Sarkozy'nin, iş insanı Ziad Takieddine aracılığıyla bu destekleri aldığı ve daha sonra ifadeleri geri çekmesi için baskı yaptığı öne sürülüyor.

Soruşturma Bruni'nin rolü üzerinde devam ediyor

Fransa'da devam eden 'Libya Finansmanı' davasında Carla Bruni'nin ifadesi ve davanın seyrine ilişkin gelişmeler, kamuoyunun yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor. Mahkeme süreci devam ederken, davanın detayları ve Bruni'nin rolü üzerine soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Araç İçi Kadın Şiddeti: Polis Müdahalesine Mukavemet!

Antalya'da Araç İçi Kadın Şiddeti: Polis Müdahalesine Mukavemet!