Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya Eğlence Parkında Kalp Krizi Geçiren Bebeğin Annesi İhmalle Suçlandı

Eğlence Parkında Kalp Krizi Geçiren Bebeğin Annesi İhmalle Suçlandı

Bir tema parkında kalp krizi geçiren beş aylık bir bebeğin annesi, bebeğine karşı ihmal şüphesiyle tutuklandı. Bebek hastanede kritik durumda bulunuyor. Anne ise kefaletle serbest bırakıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eğlence Parkında Kalp Krizi Geçiren Bebeğin Annesi İhmalle Suçlandı
KAYNAK: Haber Merkezi

İngiltere'nin Essex bölgesinde Witham'dan kimliği açıklanmayan 27 yaşındaki bir kadın, Legoland Windsor eğlence parkında kalp krizi geçiren beş aylık bebeğini ihmal ettiği şüphesiyle tutuklandı.

Polis tarafından yapılan açıklamada, olayın ardından bebeğin durumunun kritik olduğu belirtildi. Anne, "yaralanmaya neden olacak şekilde" bir çocuğu ihmal ettiği şüphesiyle tutuklandı ancak daha sonra kefaletle serbest bırakıldı.

Polis ve Tema Park Yetkilileri Açıklama Yaptılar

Olayın ardından Legoland Windsor'daki yetkililer ve yerel polis birimleri, bebeğin kritik durumu hakkında bilgi verdi. Çocuk İstismar Soruşturma Birimi'nden Det Con Zoe Eele, "Kalp krizi geçiren bebek hastanede kritik durumda. Legoland Windsor Resort ekibiyle yakın çalışıyoruz. Kamuoyundan spekülasyonlardan kaçınılmasını ve çocuğun ailesine bu zor zamanda saygı gösterilmesini rica ediyoruz," dedi.

Çocuğun Ailesine Destek Talebi

Polis ve yetkililer, çocuğun ailesine saygı gösterilmesini ve olay hakkında yanlış bilgiler yayılmamasını istediler. Bebeğin durumu kritik olmaya devam ederken, yetkililer konu hakkında daha fazla bilgi alabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Katlanabilir ekranlı iPhone ve MacBook yakında geliyor

Katlanabilir ekranlı iPhone ve MacBook yakında geliyor