Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Donald Trump'ın Sus Payı Davası İçin İlk Duruşma Tarihi Belirlendi

Donald Trump'ın Sus Payı Davası İçin İlk Duruşma Tarihi Belirlendi

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, 2016 Başkanlık seçimleri sırasında yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e "sus payı" ödediği suçlamasıyla ilgili açılan ceza davasının ilk duruşması için tarih belli oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Donald Trump'ın Sus Payı Davası İçin İlk Duruşma Tarihi Belirlendi
KAYNAK: İHA

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, 2016 Başkanlık seçimleri sırasında yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e "sus payı" ödediği suçlamasıyla ilgili açılan ceza davasının ilk duruşması için tarih belli oldu. Yargıç Juan Merchan tarafından belirlenen duruşma, 24 Mart olarak açıklandı.

Duruşma öncesinde Trump'ın avukatı Todd Blanche, duruşmanın 25 Mart'ta yapılması talebini iletirken, diğer davalarla ilgili zamanlama sorunlarını gerekçe gösterdi. Ancak Yargıç Merchan, bu talebi reddederek, Trump'ın davanın düşürülmesine yönelik talebini de reddederek eski bir ABD Başkanı'nın ilk kez yargılanmasının önünü açtı.

Stormy Daniels'in "Sus Payı" İddiaları ve Trump'ın Savunması

Yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'in iddialarına göre, 2016 yılında Trump ile yaşadığı ilişki sonrasında sessiz kalması için 130 bin dolarlık bir anlaşma yapılmıştı. Trump ise bu iddiaları yalanladı. Ancak Trump'a 2016'daki seçim kampanyası sırasında avukatlık yapan Michael Cohen, bu ödemenin Trump adına yapıldığını doğruladı ve daha sonra bir dizi suçlamayla gözaltına alındı. Geçtiğimiz sene Trump, ödemenin örtbas edilmesi suçlamasıyla mahkemeye çıkmış ve suçlamaları reddetmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: Gıda İhracatını Artırmak İçin Çalışıyoruz

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: Gıda İhracatını Artırmak İçin Çalışıyoruz