Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Donald Trump Kripto Para Sektörüne Giriş Yapacağını Duyurdu

Donald Trump Kripto Para Sektörüne Giriş Yapacağını Duyurdu

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 2024 başkanlık yarışı sürecinde kripto para sektörüne girme planlarının olduğunu açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Donald Trump Kripto Para Sektörüne Giriş Yapacağını Duyurdu
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Eski ABD Başkanı ve 2024 Cumhuriyetçi Parti başkanlık adayı Donald Trump, kripto para sektörüne girme planlarını resmen açıkladı. 

Trump, sosyal medya platformu X üzerinden oğulları Donald Trump Jr ve Eric Trump ile birlikte yürüttüğü "World Liberty Financial" projesi hakkında detaylar verdi. Projenin, kripto paraların gelecekteki finansal sistemi dönüştüreceğini söyleyen Trump, "Kripto, girişmemiz gereken bir alan. Sevsek de sevmesek bunu yapmalıyız." ifadelerini kullandı.

"World Liberty Financial" Yakında Halka Arz Olacak

Trump ailesine yakın isimlerden emlak zengini Steve Witkoff, "World Liberty Financial" projesinin yaklaşık dokuz ay önce başladığını ve projede girişimciler Chase Herro ve Zachary Folkman'ın da yer aldığını belirtti. New York Times gazetesinin haberine göre, Trump ve oğulları temmuzdan bu yana sosyal medya hesaplarından bu projeyi tanıtmaya başlamıştı. Şirketin, yakın gelecekte "$WLFI" adıyla halka arz edilmesi planlanıyor.

Tepkiler ve Olası Çıkar Çatışmaları

Trump’ın kripto para sektörüne giriş yapma planları, özellikle ABD'deki siyasi çevrelerde tepki çekti. Kasım ayında seçilmesi durumunda, bu kripto girişiminin ciddi çıkar çatışmalarına yol açabileceği belirtiliyor. Trump, kripto para birimlerine ilişkin politikasını ilk kez temmuz ayında, Nashville'de düzenlenen Bitcoin Konferansı'nda duyurmuş ve ABD'yi "gezegenin kripto başkenti" yapma hedefinden bahsetmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyet yapmadan kilo vermek mümkün mü? Bilim insanlarından müthiş keşif

Diyet yapmadan kilo vermek mümkün mü? Bilim insanlarından müthiş keşif