Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Donald Trump Kamala Harris'in Dış Görünüşünü Hedef Aldı

Donald Trump Kamala Harris'in Dış Görünüşünü Hedef Aldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Demokrat rakibi Kamala Harris’in dış görünüşünü hedef alarak dikkat çekti. Pennsylvania’daki mitingde, Harris’in TIME dergisindeki fotoğrafına eleştirilerde bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Donald Trump Kamala Harris'in Dış Görünüşünü Hedef Aldı
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti başkan adayı Donald Trump, partideki destekçilerine "politikalara odaklanmaları" tavsiyesine rağmen, Kamala Harris'in dış görünüşünü hedef aldı.

Pennsylvania’nın Wilkes-Barre şehrinde düzenlediği mitingde Trump, "Ben ondan çok daha iyi görünüyorum. Kamala Harris'ten daha iyi görünen bir insanım" şeklinde açıklamada bulundu.

Trump, bu yorumunu geçen haftalarda Kamala Harris’in yer aldığı TIME dergisi kapağından bahsederken yaptı. Harris’in dergideki fotoğrafının olmadığını belirten Trump, “Onu inanılmaz bir sanatçıya çizdirdiler. Bir dünya fotoğraf çektiler ama olmadı, o yüzden bir sanatçı tuttular” dedi. Bu açıklamalar, Trump’ın Harris’in dış görünüşüyle ilgili eleştirilerini vurgulamak amacıyla yaptığı bir yorum olarak değerlendirildi.

Mitingde ayrıca, Joe Biden'ın sağlık durumuyla ilgili tartışmalara da değinen Trump, “Biden’a ne oldu?” sorusunu yöneltti. Trump, “Biden’a karşı yarışıyordum şimdi başkasına karşı. Kiminle yarışıyorum, Harris’le mi? ‘Harris de kim be?’ diye sordum” ifadelerini kullandı. Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Biden’ın sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmesinin ardından Demokrat Parti adayı olmuştu.

Harris Kampanyasından Tepki

Kamala Harris kampanyası, Trump’ın mitinginin ardından bir açıklama yaparak, “Başka bir miting, aynı eskimiş şov” şeklinde tepki gösterdi. Açıklamada, Trump’ın Harris’e yönelik kişisel saldırılarının, politika tartışmalarından kaçma çabası olduğu belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alman Basını: Almanya Ukrayna'ya Ek Yardım Sağlamayacak

Alman Basını: Almanya Ukrayna'ya Ek Yardım Sağlamayacak