Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Dışişleri'nden Mescid-i Aksa uyarısı: GERGİNLİK TIRMANMASIN

Dışişleri'nden Mescid-i Aksa uyarısı: GERGİNLİK TIRMANMASIN

Dışişleri Bakanlığı, “İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı’nın radikal yerleşimcilerle ve İsrail güvenlik güçlerinin koruması altında Mescid-i Aksa’ya gerçekleştirdiği provokatif baskını şiddetle kınıyoruz. Mescid-i Aksa'nın kutsiyetini ve uluslararası hukuka dayanan tarihi statüsünü ihlal eden bu provokasyonlara izin verilmemesi ve gerginliğin tırmanmaması için İsrail makamlarını gerekli önlemleri ciddiyetle almaya davet ediyoruz” açıklamasını yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dışişleri'nden Mescid-i Aksa uyarısı: GERGİNLİK TIRMANMASIN

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir’in İsrailli radikal yerleşimcilerle birlikte Mescid-i Aksa’ya dün yaptığı baskına tepki gösteren Dışişleri Bakanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı. Bakanlık sosyal medya hesabından da paylaşılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı’nın radikal yerleşimcilerle ve İsrail güvenlik güçlerinin koruması altında Mescid-i Aksa’ya gerçekleştirdiği provokatif baskını şiddetle kınıyoruz. Mescid-i Aksa'nın kutsiyetini ve uluslararası hukuka dayanan tarihi statüsünü ihlal eden bu provokasyonlara izin verilmemesi ve gerginliğin tırmanmaması için İsrail makamlarını gerekli önlemleri ciddiyetle almaya davet ediyoruz.”


İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
"Yaz Aylarında Burun Kanaması Sık Görülen Bir Sorun"

"Yaz Aylarında Burun Kanaması Sık Görülen Bir Sorun"