Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Çin'de Feci Servis Kazası: 11 Kişi Hayatını Kaybetti 12 Kişi Yaralandı

Çin'de Feci Servis Kazası: 11 Kişi Hayatını Kaybetti 12 Kişi Yaralandı

Çin'in Shandong eyaletinde bir okul servisi, kalabalığa dalarak 11 kişinin ölümüne ve 12 kişinin yaralanmasına yol açtı. Kazada ölenlerin 5’i öğrenci. Servis sürücüsü gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çin'de Feci Servis Kazası: 11 Kişi Hayatını Kaybetti 12 Kişi Yaralandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Çin’in Shandong eyaletine bağlı Tai'an kentinde meydana gelen trajik olayda, bir okul servis aracı, öğrencilerin ve ailelerin bulunduğu kalabalığa daldı. Olay, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle gerçekleşti ve korkunç bir faciaya yol açtı.

5'i Öğrenci 11 Kişi Hayatını Kaybetti

Kaza, okula yakın bir bölgede meydana geldi. Okul kapısında bekleyen öğrenci ve velilerin üzerine doğru hızla gelen servis aracı, 5’i öğrenci olmak üzere toplam 11 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Olay yerinde büyük bir kaos yaşandı ve çok sayıda acil yardım ekibi hızla müdahalede bulundu.

Kazadan hemen sonra, aralarında öğrenciler ve velilerin bulunduğu 12 kişi ağır yaralandı. Yaralılardan birinin durumu kritik olarak değerlendirilirken, tüm yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sürücü Gözaltına Alındı, Soruşturma Başlatıldı

Kazaya neden olan okul servisinin sürücüsü, olay sonrası gözaltına alındı. Yetkililer, kazanın nedenini belirlemek amacıyla geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı. İlk belirlemelere göre, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kazanın meydana geldiği düşünülüyor.

Yaralıların Tedavisi Devam Ediyor

Olayın ardından hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor. Çin'in Shandong eyaletinde yaşanan bu trajik olay, bölge halkını derinden etkiledi ve yetkililer, benzer kazaların önüne geçmek için ek tedbirler alacaklarını açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tatil Dönüşü Sendromu yaşamak istemiyorsanız bunlara dikkat!

Tatil Dönüşü Sendromu yaşamak istemiyorsanız bunlara dikkat!