Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Çin'de Bir Bebek 10 Santimlik Kuyrukla Doğdu

Çin'de Bir Bebek 10 Santimlik Kuyrukla Doğdu

Çin'de nadir görülen bir durumla karşılaşıldı: Bir bebek sırtında 10 santimlik bir kuyrukla dünyaya geldi. Pediatristler, bu olağandışı durumu açıklarken, benzer örneklerin daha önce de olduğunu belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çin'de Bir Bebek 10 Santimlik Kuyrukla Doğdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Çin'de nadir görülen bir tıbbi durum nedeniyle, bir bebek sırtında 10 santimlik bir kuyrukla dünyaya geldi. Çocuk Hastanesi'nde çalışan Pediatrist Dr. Li, bu olağandışı durumu doğruladı.

Dr. Li'ye göre, kuyruğun nedeni, tamamlanmamış bir dejenerasyon sonucu ortaya çıkan bir durum. Omurilik manyetik rezonans görüntülemesi (MRI) sonrasında yapılan inceleme, şüpheleri doğruladı. Dr. Li, "Bağlı omurilik, omuriliğin tipik olarak omurganın tabanında olmak üzere çevre dokulara anormal şekilde bağlı olduğu bir durumdur" şeklinde açıklama yaptı. Normalde omurilik serbestçe hareket ederken, bağlı olduğu durumlarda bu hareket kısıtlanır ve çeşitli nörolojik sorunlara yol açabilir.

2014 yılında da kuyruklu bir bebek doğmuştu

Bu vaka, Çin'de kuyruklu olarak doğan ilk bebek olma özelliğini taşımıyor. 2014 yılında beş aylık Nuo Nuo, omurgada boşluk bırakan gelişimsel bir doğumsal bozukluk ile dünyaya geldi. Doğumundan sonraki günlerde annesi kuyruğunun büyüdüğünü fark etti.

Nuo Nuo'nun ailesi, Changsha kentindeki cerrahlara başvurdu ancak ameliyat reddedildi. Kuyruğun sinir sistemine bağlı olduğu ve çıkarılmasının kalıcı hasara neden olabileceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de Patent ve Marka Başvuruları Rekor Kırdı!

Türkiye'de Patent ve Marka Başvuruları Rekor Kırdı!