Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya Britanya'nın İki Kentinde Cesetler Bulundu

Britanya'nın İki Kentinde Cesetler Bulundu

Britanya'da Bristol ve Londra'da bulunan cesetlerle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında bir Kolombiya vatandaşı gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili başka kimseyi aramadıklarını açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Britanya'nın İki Kentinde Cesetler Bulundu
KAYNAK: Haber Merkezi

Britanya'nın Bristol kentindeki Clifton asma köprüsü ve Londra'nın batısında bulunan cesetlerle ilgili geniş çaplı bir soruşturma yürütülüyor.

Bu olaylarla bağlantılı olarak, 34 yaşındaki Kolombiya vatandaşı Yostin Andres Mosquera gözaltına alındı. Mosquera'nın bulunması için daha önce halktan yardım istenmişti.

Tren İstasyonunda Gözaltına Aldılar

Mosquera, Bristol Temple Meads tren istasyonunda yakalandı ve sorgulanmak üzere Londra'ya götürüldü. Polis, olayla ilgili başka kimseyi aramadıklarını belirtti.

Valizler Bulundu Valizlerden Ces*tler Çıktı

Avon ve Somerset polisi, çarşamba günü Clifton asma köprüsünde şüpheli hareketlerde bulunan bir adamın görülmesi üzerine harekete geçti. Polis, 10 dakikadan kısa bir sürede olay yerine ulaştı ancak adam, arkasında bir valiz bırakarak kaçmıştı. Kısa bir süre sonra yakınlarda ikinci bir valiz daha bulunmuş ve her iki valizde de insan kalıntıları tespit edilmişti.

Avon ve Somerset polisi ile Metropolitan polisi tarafından yürütülen soruşturmalar, şüphelinin aynı günün erken saatlerinde Londra'dan Bristol'a gittiğini ortaya koydu. Cuma günü polis, Londra'nın batısındaki Shepherd's Bush, Scotts Road'daki bir dairede başka cesetlere ulaştı ve iki olayın bağlantılı olduğuna inanılıyor.

Ne Oldu?

Avon ve Somerset polisi, çarşamba günü Clifton asma köprüsünde şüpheli hareketlerde bulunan bir adamın görülmesi üzerine çağrılmıştı. Polis memurları olay yerine kısa sürede ulaşmış ancak adam arkasında bir valiz bırakarak olay yerinden kaçmıştı. Kısa süre sonra ikinci bir valiz daha bulunmuş ve her iki valizde de insan kalıntıları olduğu tespit edilmişti.

Londra'nın batısındaki Shepherd's Bush'ta bulunan bir dairede yapılan aramalarda, başka cesetler bulunmuş ve bu cesetlerin Bristol'daki olayla bağlantılı olduğu düşünülüyor. Polis, olayla ilgili başka kimseyi aramadıklarını ve soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Tiyatro Buluşmalarında Gazeteci İsmail Saymaz'a Özel Ödül

Türkiye Tiyatro Buluşmalarında Gazeteci İsmail Saymaz'a Özel Ödül