Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Biden ve Zelenskiy Beyaz Saray'da Buluştu: Yardım Paketi ve Ukrayna-Rusya İlişkileri Ele Alındı

Biden ve Zelenskiy Beyaz Saray'da Buluştu: Yardım Paketi ve Ukrayna-Rusya İlişkileri Ele Alındı

ABD Başkanı Joe Biden ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Washington DC'deki üçüncü ziyaretleri kapsamında Beyaz Saray'da bir araya geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Biden ve Zelenskiy Beyaz Saray'da Buluştu: Yardım Paketi ve Ukrayna-Rusya İlişkileri Ele Alındı
KAYNAK: İHA

ABD Başkanı Joe Biden ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Washington DC'deki üçüncü ziyaretleri kapsamında Beyaz Saray'da bir araya geldi. Başkan Biden, görüşme öncesi yaptığı açıklamada, Kongre'nin onaylamadığı 61 milyar dolarlık yardım paketine vurgu yaparak, Cumhuriyetçilerin bu konudaki talepleri nedeniyle yardım paketinin onaylanmasının ertelendiğini ifade etti. Biden, Kongre'nin yardım paketini onaylamamasının Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için bir "Noel hediyesi" olabileceğini belirtti.

Cumhuriyetçilerin, ABD'nin göç politikasında değişiklik ve güney sınır güvenliğinin artırılması talepleri nedeniyle yardım paketini onaylamayı erteledikleri biliniyor. Zelenskiy ise yaptığı açıklamada, ABD ve müttefiklerine Ukrayna'ya verdikleri destek için teşekkür ederek, Ukrayna'nın Rusya'ya karşı sürdürdüğü mücadeleyi kazanabileceğini ifade etti. Ayrıca, Zelenskiy, Ukrayna'nın hava savunma sistemini güçlendirmek istediğini açıkladı. İki liderin Oval Ofis'teki görüşmenin ardından ortak bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor. Görüşmede Ukrayna'nın güvenliği, bölgesel istikrar ve ABD'nin Ukrayna'ya sağlayacağı destek gibi konular ele alınacak.

Biden Ve Zelenskiy, Beyaz Saray’da Bir Araya Geldi3 Result

Biden Ve Zelenskiy, Beyaz Saray’da Bir Araya Geldi Result

Biden Ve Zelenskiy, Beyaz Saray’da Bir Araya Geldi2 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Antalya'dan kritik Açıklamalar!

CHP Antalya'dan kritik Açıklamalar!