Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Bebek Arabasındaki Çocuğu Canlı Kalkan Olarak Kullandı!

Bebek Arabasındaki Çocuğu Canlı Kalkan Olarak Kullandı!

Florida'da yaşanan olayda Edward Ochoa Jr, bir anaokulunun önünde bebek arabasındaki çocuğu "canlı kalkan" olarak kullandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bebek Arabasındaki Çocuğu Canlı Kalkan Olarak Kullandı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Florida'nın bir anaokulunda yaşanan şok edici olayda, 41 yaşındaki Edward Ochoa Jr, bebek arabasındaki çocuğu canlı kalkan olarak kullanmakla suçlanıyor.

Polis yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, bir anne çocuğunu bebek arabasında iterken yakınlarda tartışan üç adamı fark etti. İddialara göre, tartışma sırasında bir kişi silah çıkardı ve bu sırada Ochoa Jr, hızla bebeğe yaklaşarak onu silahlı adamlara karşı "canlı kalkan" olarak kullanmaya çalıştı. Ochoa Jr, bebeği bırakıp kaçmaya çalışırken anaokulunun içine girmeye çalışırken yakalandı.

Tutuklandı

Polis açıklamasında, Ochoa Jr'ın yakalanmasının ardından üzerinde bir paket kıyafete sarılı ve içinde metamfetamin bulunan bir çanta bulunduğu belirtildi.

Ochoa Jr, 162 bin 500 dolarlık kefalet karşılığında Broward County hapishanesinde tutuluyor. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Silahı çeken şüphelinin kimliği ise henüz belirlenemedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Şahin'e Teşekkür Ziyareti

Başkan Şahin'e Teşekkür Ziyareti