Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Avustralyalı Muhabir Nathan Templeton'un Cansız Bedeni Nehir Kenarında Bulundu

Avustralyalı Muhabir Nathan Templeton'un Cansız Bedeni Nehir Kenarında Bulundu

Avustralyalı muhabir Nathan Templeton, Geelong'da nehir kenarında hayatını kaybetti. Ölümü henüz kesinlik kazanmazken, meslektaşları ve ailesi büyük bir üzüntü içinde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Avustralyalı Muhabir Nathan Templeton'un Cansız Bedeni Nehir Kenarında Bulundu
KAYNAK: Haber Merkezi

Avustralyalı haber kuruluşu Channel 7'nin 44 yaşındaki muhabiri Nathan Templeton, Geelong, Victoria'daki bir nehir kenarında hayatını kaybetti. Templeton'un cansız bedeni, Barwon Nehri yakınlarındaki bir yürüyüş parkurunda bulundu. İlk incelemeler, Templeton'un köpeğiyle birlikte yürüyüş yaparken aniden kalp krizi geçirdiğini öne sürdü. Ancak ölüm nedeni henüz kesinlik kazanmadı ve olay şüpheli olarak değerlendirilmedi.

'Harika bir arkadaş kaybettik'

Templeton'un ailesi, yaptıkları açıklamada, "Biz, sevgi dolu bir baba ve harika bir arkadaş kaybettik. Onu birçok kişi özleyecek." ifadelerine yer verdi. Bu acı haberi alan Channel 7'nin Melbourne Genel Müdürü Lewis Martin, personeline gönderdiği e-postada, "Değerli bir gazeteci olan Nathan Templeton'un kaybı nedeniyle derin bir üzüntü içindeyiz." şeklinde yazdı.

Kariyeri ve Meslektaşlarının Gözünden Nathan Templeton

Templeton, Channel 7'ye katılmadan önce Ten News Melbourne'de spor muhabirliği yapıyordu. Kanalın muhabiri Nuck McCallum, Templeton'ı "nadiren rastlanan bir yetenek" olarak tanımlayarak, "Onun kaybı, gazetecilik camiası için büyük bir eksiklik olacak." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazze'ye Yardım Uçuşları: Dokuz Ülkenin Filosu 10 Ton Yardım Bıraktı

Gazze'ye Yardım Uçuşları: Dokuz Ülkenin Filosu 10 Ton Yardım Bıraktı