Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya ABD'de Son Anketler: Harris, Trump'ı 3 Puan Geçti

ABD'de Son Anketler: Harris, Trump'ı 3 Puan Geçti

ABD'de yapılan son anketlerde, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'ı 3 puan geçtiği görülüyor. Harris'in demokrasi ve göçmen politikaları konusundaki performansı seçmenler tarafından değerlendiriliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ABD'de Son Anketler: Harris, Trump'ı 3 Puan Geçti
KAYNAK: AA

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak seçimlere yönelik son anketler, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'ı 3 puan farkla geçtiğini ortaya koydu. Amerikan NPR radyosu, PBS televizyonu ve Marist Koleji'nin ortaklaşa düzenlediği ankette, Harris'in seçim yarışındaki performansında önemli bir iyileşme gözlemleniyor.

Ankete göre, Harris %51 oranında oy alırken, Trump %48'de kalıyor. Katılımcıların %53'ü, Harris'in Trump'a kıyasla demokrasiyi daha iyi koruyacağı görüşünde. Ancak göçmenler konusundaki tutumlarda, seçmenlerin %52'si Trump'ın bu konuda Harris'ten daha güçlü olduğunu düşünüyor.

Trump'ın Orta Doğu'daki Gerginliği Daha iyi Ele Alacak

ABD'li seçmenlerin %51'i, Trump'ın Orta Doğu'daki gerginliği Harris'ten daha iyi ele alacağına inanıyor. Bu durum, Trump'ın Orta Doğu politikalarının seçmenler tarafından nasıl değerlendirildiğini gösteriyor.

Harris Belirgin Bir Artış Yaşadı

The Cook Political Report isimli anket şirketi, Harris ile Trump arasındaki puan farkının 1,3 puana düştüğünü belirtmişti. Ayrıca Wall Street Journal (WSJ) gazetesinin yaptığı ankette, Harris'in kayıtlı seçmenler arasında tercih edilirliğinde belirgin bir artış yaşandığı ortaya çıktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süper Lig'de 13 İlden 19 Takım 18 Stadyumda Mücadele Edecek

Süper Lig'de 13 İlden 19 Takım 18 Stadyumda Mücadele Edecek