Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya ABD'de Bir Adam Sağlıklı Parmaklarının Kesilmesi İçin Doktorlara Yalvardı

ABD'de Bir Adam Sağlıklı Parmaklarının Kesilmesi İçin Doktorlara Yalvardı

ABD'de yaşayan bir adamın sağlıklı parmaklarının kesilmesi için doktorlara yalvardığı şok edici bir olay! Nadir görülen bir hastalık olan 'Vücut Bütünlüğü Kimlik Disforisi (BIID)'nden muzdarip olan adamın parmaklarının kesilmesi için doktorlara yalvardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ABD'de Bir Adam Sağlıklı Parmaklarının Kesilmesi İçin Doktorlara Yalvardı
KAYNAK: Haber Merkezi

ABD'de yaşayan bir adamın, fiziksel olarak herhangi bir sorunu olmayan parmaklarının kesilmesi için doktorlara yalvardığına dair şok edici bir olay gündeme geldi. İsminin açıklanmadığı 20 yaşındaki adam, parmaklarının kesilmesi talebiyle doktorlara tehditler savurdu.

Söz konusu hasta, nadir görülen bir hastalık olan 'Vücut Bütünlüğü Kimlik Disforisi (BIID)'nden muzdarip olduğunu belirtiyor. 

Resmi raporlara göre, genç adam çocukluğundan beri sol elinin dördüncü ve beşinci parmaklarını sevmediğini ifade etti. Bu parmaklarla ilgili kabuslar gördüğünü ve onları hissetmekten rahatsızlık duyduğunu belirtti. Kendi bedenine ait olmadığını düşündüğü parmaklarıyla yaşadığı sıkıntılar, günlük yaşamını olumsuz etkiliyordu.

Kereste fabrikasında çalışan adam, kendi parmaklarını kesmeye teşebbüs etti ancak iş arkadaşları tarafından durduruldu. Ardından tıbbi yardım talep etti ve terapi önerildi. Ancak bilişsel-davranışçı terapi ve ilaçlar, beklenen sonucu vermedi.

Son çare olarak, psikiyatristi adamı bir ortopedi cerrahına yönlendirdi ve operasyon altı ay sonra gerçekleştirildi. Ameliyat sonrası, adamın kabusları ve duygusal sıkıntıları anında son buldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Almanya'nın Solingen Kentindeki Palalı Saldırganın Kimliği Açıklandı

Almanya'nın Solingen Kentindeki Palalı Saldırganın Kimliği Açıklandı