Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Dünya 27 Yaşındaki Balerin Jet Skinin Altında Kalarak Hayatını Kaybetti

27 Yaşındaki Balerin Jet Skinin Altında Kalarak Hayatını Kaybetti

27 yaşındaki bale dansçısı Juliana Carvalho Nasser, Brezilya'da bir arkadaşının jet ski kazasında yaşamını yitirdi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, arkadaşının kontrol kaybı ve yüksek hız tehlikeli bir U dönüşü ile sonuçlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
27 Yaşındaki Balerin Jet Skinin Altında Kalarak Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

27 yaşındaki bale dansçısı Juliana Carvalho Nasser, Brezilya sahilinde bir jet ski kazasında hayatını kaybetti. Genç dansçı, Sao Paolo'daki bir plajda arkadaşının kullandığı jet skiden düşerek, hastaneye kaldırıldıktan sonra kurtarılamadı.

Tehlikeli U Dönüşü Ölümle Sonuçlandı

Görgü tanıkları polislere, Juliana'nın arkadaşının yaklaşan bir sürat teknesinin önünde tehlikeli ve yüksek hızlı bir U dönüşü yaptığını belirtti. Bu olay sırasında genç dansçı kontrolünü kaybedip suya düştü ve ardından jet skinin altında kaldı. Tüm müdahalelere rağmen, Santo Amaro Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Polis Soruşturma Başlattı

Polis, kazanın ardından hemen soruşturma başlattığını duyurdu. Olayla ilgili detaylar henüz netlik kazanmasa da, tanıkların ifadeleri incelenmeye devam ediyor. Bu trajik olay, sahil bölgelerinde güvenlik önlemlerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail'e Karşı Güney Afrika'nın Davasına Müdahil Olacak

Türkiye Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail'e Karşı Güney Afrika'nın Davasına Müdahil Olacak