Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Niyazi Şen, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, Kadın Kolları Başkanı Aslı Tazegül, Gençlik Kolları Başkanı İsmail Koçak ve ilçe örgütü yöneticilerini makamında ağırladı. Gerçekleşen buluşmada, belediye hizmetleri ile partinin yerel stratejileri masaya yatırıldı. Ziyaret sırasında CHP örgütü, Başkan Kotan’a tam destek verdi. 

“Dayanışmamız En Güçlü Yanımız”

Belediye Başkanı Cem Kotan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, örgütle kurulan güçlü dayanışma bağlarına vurgu yaptı. Kotan, “Konyaaltı’nda halkımızla birlikte yürüttüğümüz bu hizmet yolculuğunda, örgütümüzle olan birlikteliğimiz en büyük gücümüz. Gece gündüz demeden çalışıyor, halkımız için üretiyoruz. Bu birliktelik, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan, adaleti, eşitliği ve halkı önceleyen anlayışımızın temelini oluşturuyor. Omuz omuza vererek, Konyaaltı’nda çok daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tam” ifadelerini kullandı.

4. Food Fest Antalya Ödüllü Şefleri ve Gurmeleri Ağırlayacak 4. Food Fest Antalya Ödüllü Şefleri ve Gurmeleri Ağırlayacak

“Konyaaltı’nda Olmak Benim İçin Onur”

CHP Parti Meclisi Üyesi Niyazi Şen ise ziyarette yaptığı konuşmada, siyasi yolculuğuna başladığı Konyaaltı’nda tekrar bulunmanın kendisi için anlamlı olduğunu belirtti. Şen, “Bu topraklarda birlikte emek verdiğimiz dostlarımızla aynı hedefe yürüyor olmak bana büyük güç veriyor. Konyaaltı, her zaman örgütsel yapısıyla örnek gösterilen bir ilçe oldu. Belediye Başkanımız Sayın Cem Kotan’a, ilçemize sunduğu katkılar ve halkçı yönetim anlayışı için teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“Birlik İçinde Yol Almaya Devam Edeceğiz”

CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz de yaptığı değerlendirme konuşmasında, Parti Meclisi’nde Konyaaltı’nı temsil eden bir ismin bulunmasının örgüt için hem gurur hem de ilham kaynağı olduğunu dile getirdi. Gündüz, “Niyazi Şen’in Parti Meclisi üyeliği, örgütümüzün kolektif emeğinin ve dayanışmasının bir sonucu. Bu başarıyı büyütmek, birlik duygusunu daha da geliştirmek için Belediye Başkanımız Sayın Cem Kotan ile birlikte kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: haber merkezi